Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A Föld most a Hetedik Sugár...

A Föld most a Hetedik Sugár energiáiban van, amely a Koronacsakrán keresztül tudaterősítő hatással bír, elősegítve a paradigmaváltást?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem, Paradigmaváltás csak a 9.energiában lesz,és a Püspöksüveg-csakrán keresztül,de csak részlegesen lesz tudaterősítő.
2011. márc. 25. 20:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Ezt valaki még meg tudná erősíteni?
2011. márc. 25. 20:25
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Meg tudom erősíteni az első választ azzal a kiegészítéssel, hogy a 9. után kimaradt a Sugár szócska. Ezt azért érdemes pótolni, mert különben a Püspöksüveg-csakra hatása gyengülhet.
2011. márc. 25. 21:08
 4/15 Tom Benko ***** válasza:
Nem, Nap körüli pályán van, rendszertől függő energiával...
2011. márc. 25. 21:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
menten besz*rok... :D
2011. márc. 25. 21:43
 6/15 anonim ***** válasza:

Na jó, nekem ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:

Mikor ezt először olvastam, azt hittem, hogy kamukérdés, és valaki szórakozik. Meg voltam róla győződve, hogy lesz egy csomó értetlenkedő válasz, erre mit látok? Valaki vágja a témát...

A kérdésem az előző válaszolókhoz szól. Ti ugye csak hasból rávágtatok valami hülyeséget röhögve, tudva, hogy marhaság az egész, vagy ez tényleg komoly?

2011. márc. 25. 22:12
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

22:12-nek

Teljesen komolyan gondoltuk. A Korona-csakra: a szájpadlás tövénél a parancs centruma felett van az ezerszirmú lótusz. Itt a Brahmarandhra tövénél végződik a finom test központi idege, a Szusumná. Új felfedezés a Püspöksüveg-csakra: a nyelv alsó-hátsó részén a kérés perifériája alatt van a kétlevelű orchidea. Itt a Kradalmandara oldalán kezdődik a durva test sokszálú idege, a Parklamárá. (remélem, hogy nem tévedek!)

2011. márc. 25. 22:30
 8/15 anonim ***** válasza:

Én is remélem, hogy nem tévedsz...

*röhög*

2011. márc. 25. 23:25
 9/15 anonim ***** válasza:
ez kizárt dolog mert nem tudom :)
2011. márc. 25. 23:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az isten állatkertje..
2011. márc. 26. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!