A Föld most a Hetedik Sugár energiáiban van, amely a Koronacsakrán keresztül tudaterősítő hatással bír, elősegítve a paradigmaváltást?
Na jó, nekem ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Mikor ezt először olvastam, azt hittem, hogy kamukérdés, és valaki szórakozik. Meg voltam róla győződve, hogy lesz egy csomó értetlenkedő válasz, erre mit látok? Valaki vágja a témát...
A kérdésem az előző válaszolókhoz szól. Ti ugye csak hasból rávágtatok valami hülyeséget röhögve, tudva, hogy marhaság az egész, vagy ez tényleg komoly?
22:12-nek
Teljesen komolyan gondoltuk. A Korona-csakra: a szájpadlás tövénél a parancs centruma felett van az ezerszirmú lótusz. Itt a Brahmarandhra tövénél végződik a finom test központi idege, a Szusumná. Új felfedezés a Püspöksüveg-csakra: a nyelv alsó-hátsó részén a kérés perifériája alatt van a kétlevelű orchidea. Itt a Kradalmandara oldalán kezdődik a durva test sokszálú idege, a Parklamárá. (remélem, hogy nem tévedek!)
Én is remélem, hogy nem tévedsz...
*röhög*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!