Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogy tudhatom meg, hogy van-e...

Hogy tudhatom meg, hogy van-e szellem a lakásban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 10:42
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
0%

Hát szellemek igenis léteznek!!!!!Vannak olyan műsorok amik

a szellemeket kutatják és szokták mutatni is őket!!!!!

Amúgy az halál biztos hogy vannak szellemek mert én látni is szoktam őket!!!!És nem vagyok elmebeteg!!!Meg hülye se!!

Én komolyan mondom tényleg látom őket!!!!!Nem hazudok tehát ebből adódóan már amúgy is tudom hogy vannak szellemek!!!!!

Amúgy az a kamerás módszer az tényleg jó!!!!

2011. márc. 21. 15:40
 22/27 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló!Ne légy már elme.......!!!!Te se gondolod komolyan amiket leírtál!!!!!!!!!Szellemek csak a mesékbe vannak!Meghal az ember és kész!Nem fognak szaladgálni!Aki látja annak tuti nincs meg egy kereke!Már bocsi!
2011. márc. 21. 15:44
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Az előzővel értek egyet!

Szellemek nincsenek!

Mivel egy szellemnek nincsenek atomjai, de atomok nélkül nincs élet. Hülyeség hogy létezik szellem!!!

2011. márc. 22. 17:01
 24/27 anonim válasza:
Az utolsóval (Bodor Tomi) nem értek egyet. Bár én személy szerint leszarom, hogy vannak-e szellemek (mivel a hitvilágom szerint ha léteznek is, tehetetlenek), de két helyen is hülyeséget mondott. Egyrészt azt, hogy atomok nélkül nincsen élet, ami teljesen alaptalan, sőt pont az élet fogalmának pontos meghatározását nehezíti, hogy jelenleg csak atomi alapegységű életet ismerünk (holott lehetne szubatomi, vagy akár nem részecsketermészetű élet is), másrészt szintén teljesen alaptalan feltételezés, hogy a szellemek (felteszem a halál után visszamaradt lelket tekinti szellemnek a kérdés írója) nem részecsketermészetűek (ugyanis elég a levegőt példának venni ahhoz, hogy atomi természetű anyag "láthatatlan" legyen, legalábbis a látható fénytartományban). Mindezek alapján nem jelenthető ki egyértelműen, hogy léteznek-e szellemek, vagy sem.
2011. márc. 23. 17:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Én egyetértek az előzővel, igazad van, hiszen minden amit látunk atomokból áll. És igen, a levegő is láthatatlan, pedig van benne atom, csak nem olyan sűrűn, mind egy szilárd anyagba.

Mivel a szilárd anyagba van a legtöbb atom, ezért nem jön szét. A folyékonyba meg kevesebb, ezért folyékony. A gáz halmazállapotú anyagokban pedig még kevesebb, ezért már látni sem lehet. Nehéz felfogni, de mondjuk egy asztal sem, hogy mondjam... Egy asztalból mi mit látunk?

Hogy egy darab tárgy. Mondjuk ez így is van.

De igazából több mind 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 billiárd atomból áll össze egy asztal, és azért nem látjuk köztük a "rés"-t, mert annyira sűrűn állnak egymás mellett, egymáson, egymásba stb..., hogy egyszerűen nem látunk el közöttük.

Tehát igazából semmi nem az, amit mi elképzelünk.

2011. márc. 23. 17:57
 26/27 Szoták Soma válasza:
Realista vagyok. Abban hiszek amit bizonyítani tudok, tehát szerintem nincsenek szellemek... Ha soha életedben nem hallottál volna még szellemekről akkor eszedbe se jutna ilyesmi... Am nézd meg a hűtő mögött és az ágy alatt. De nemhinném hogy találsz valamit.
2011. márc. 29. 16:36
 27/27 Szoták Soma válasza:

Kedves Bodor Tomi!

Én vegyész vagyok, tehát értek az atomokhoz.

Ilyesmit ne írj mindenhova! :)

2011. márc. 29. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!