Hogy tudhatom meg, hogy van-e szellem a lakásban?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 10:42
11/27 vaszily katalin válasza:
szerintem szelemek vanak de nem tudhatod bisztosra hogy jo szellemek e.nálam a volt tulajdonos szeleme van it ki ivot.de bérzem büszke hogy rendben van a lakás.angyalom is van.az pedig a nagymama.74évesen hagyot it.de mai napi adja a tanácsokat.igaz elág misztikus.de pénszt nem adnék az asztrologusnak ezért.ezt csak ti tudjátok.ezekröl a családom mit sem sejt.szia puszi.
12/27 anonim válasza:
Akkor ez most úgy van, hogy aki hisz a szellemekben az látja őket, aki meg nem, annak nem léteznek?
13/27 anonim válasza:
állits fel egy kamerát és índicsde el vagy egy tükörel szemben vagy egy képel de azal ne szemben
14/27 anonim válasza:
az utolsó komentet nem értettem :/
mit kell csinálni ha látni akarod ?
15/27 uzik72 válasza:
Én esténként lépteket hallok és mindig átjárom a lakást.Amikor már annyira azt hiszem hogy van valaki vagy valami a lakásba van hogy be engedem a kutyám.
ha meg nincs kutya kapcsold fel a lámpát meg a tv-t és ugy probálj aludni
16/27 Kingaa1 válasza:
Gogy tudhatod meg? Hát úgy hogy egyszerűen nincs!
18/27 anonim válasza:
11 éves lehetsz és nem bírsz magaddal ezért kérdezel ilyeneket
19/27 anonim válasza:
nézd az Zone Relatyt és rájössz hogy nincsenek szellemek!
20/27 anonim válasza:
Ha tényleg vannak, megtudsz tőlük szabadulni. Tanulmányozd a Bibliai Igazságot Jehova Tanuival, az segíteni fog. Amúgy a létezésük nagyon felismerhető!!!Rossz dolgok történnek veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!