Honnan tudhatom hogy szellem van a házba vagy hogy valakti meg száltak-e?

Hogy őszinte legyek, én nem nagyon hiszek az ilyesmiben. Kiábrándultam. Mindigis tartottam ezektől a dolgoktól, és mindigis érdekeltek. Anyám furcsa, bizarr történeteket mesélt a gyerekkoromról, és őszintén szólva éreztem már magam megmagyarázhatatlanul furcsán. De tudod mit? Ha vannak is szellemek, nem sok közük van ehhez a világhoz.
Régen eléggé féltem, de éreztem már olyat, hogy nekem ki kell mennem a sötét éjszakába.
Manapság ha nyugalomra vágyom, ki megyek a temetőbe. Ott csönd van. Megnyugtató. Inkább este szoktam menni. És nem faltak még föl a zombik, de még a hívásomra sem történt semmi. Nem azt mondom hogy semmi nem marad utánunk hogyha meghalunk, de nem hinném hogy bárkit is megszállhat egy másik ember szelleme. Keserűségemben sokszor kiálltam már a sötét éjszakába, megoldást várva silány életemre anno, de soha nem történt semmi.
És ha már a kérdésnél vagyunk, akkor szellem biztos nincs a házban, max. kísértet. De azt is kétlem. Nem tudom mik történtek ott, sok furcsaságra begyszerűbb a magyarázat mint hinnéd.
Jah, igen. Gyertyafénynél is néztem már tükörbe, és nem vitt el a rézf@szú bagoly. Nagyon sok kamu van ezen a téren. Ha télleg lennének kísértetek, én várnám őket a legjobban.
De ha gondolod, kicsit bővebben is kifejthetnéd a dolgokat.

Egyébként minden az agyban dől el. Ha komolyan hiszel, akkor az úgy is lesz. Ha nem, akkor átkozhat akármelyik cigányasszony. XD
Darrien

a szellem nem száll meg senkit, rossz lélek, démon már inkább
egyébként mi a szellemfogó?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!