Honnan tudhatom hogy szellem van a házba vagy hogy valakti meg száltak-e?
AAAMM! Zsuzsimuzsi kedves mit szedtek ki belőled? A manduládat? Hogy néznek ki a szellemek? HMMM... nem is tudom talán mint a levegő? Arkangyalok nevei? Van ilyen arkangyalok azok nem olyanok mint az sima angyalok egyáltalán mi a különbség köztük? Az egyiket úgy hívják hogy Pisti a másikat pedig Jószi? Átok? Hát láttam egy olyan filmet aminek az a címe hogy Átok csak nem azt a kínai sz.kát akarod rám küldeni ami csak morogni tud?
Démonok? Aha Lucifernek nincs kedve valakit megszállni? Hülyeségeket halmoztok fel hegyén hátán megbabonázva az emberek agyát minek írtok ilyeneket ki fog nektek hinni csak a hozzátok hasonlók veszik a rizsátokat, Démonok!!! Megszállás!!!(hol szállnak meg egy Hotelben) Arkangyalok!!! Engem meg a kerti törpém akar megölni.
jajj ... zsuzsimuzsi vagy ki :DD tök hülyeségeket beszélsz ;) hoppáá,most ezen biztos meg fogsz dértődni és rám küldessz valami átkot :OO úúristen,nah most hovaszarjak?? :O
amúgy gondolom a szobádból kizavarni nem tudod őket,de rám küldeni ,hát azt már simán :D
szentem nem is léteznek szellemek o.O vagy ha léteznek is amit kétlek mert lehetetlen Xd akor úgysem bántanak mert ha enyire bántani akarnának,már rég megtették volna ... kivéve ha még mindig gyüjtögetik a zombi-hadsreget :DD
13L
Sziasztok!
Igenis vannak szellemek. Mindenkinek a hitrendszere dönti el, hogy miben hisz. Az, hogy valaki nem hisz bennük, az sztem mindenkinek a saját dolga. Aki hisz, az pedig hisz benne. Nem tudom miért kell ezért lehordani mindenkit, aki kicsit is a "normáltól" eltérő dolgokba fekteti bizalmát. A megszállásnak sok jellemzője van. Viszont mivel a fent nevezett 2 éves, így látja őket olyan 6-7 éves koráig. Ha valamelyik ismerősöd jártas a spiritualitásban, akkor bátran fordulj hozzá bizalommal, rengeteg mindent meg fogsz érteni ezzel kapcsolatban, mint a szellemek világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!