Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt mar valaha veletek...

Angelo99 kérdése:

Történt mar valaha veletek paranormalis dolog?

Figyelt kérdés
Valaha tortent mar valaha veletek valami fura dolog vagy halottatok mar ilyenrol ha igen meseljetek .....
nov. 14. 19:53
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Homo Debilis
nov. 15. 19:41
 32/43 A kérdező kommentje:
Az micsoda?
nov. 15. 19:48
 33/43 anonim válasza:
51%
Lepontoztatok, de már az első kommentben írtam, hogy tuti, hogy a figuránál lyukadunk ki.
nov. 15. 20:26
 34/43 A kérdező kommentje:
Hat jah a hulye fejemmel miert nem vettem meg
nov. 15. 20:33
 35/43 anonim ***** válasza:
Egyszer meglátogatott egy sötét entitárs. Nem féltem tűle. Fordultam a másik oldalamra, háttal neki, és aludtam tovább. Lehet, hogy meg is sértődött ezért.
dec. 22. 21:33
 36/43 anonim ***** válasza:
35 Beled penetralt haturul az asztralpenissel. Csak mivel az mas dimenzios anyag, valszeg nem erezted. :)
dec. 22. 21:36
 37/43 anonim ***** válasza:
Igazad is lehet! Ezután veccőt tartok majd az ágyam mellett, és akkor lesz haddelhadd! Visszaűzöm a pokol bugyrába!
dec. 22. 21:41
 38/43 A kérdező kommentje:
Hm
dec. 23. 19:46
 39/43 anonim ***** válasza:

A nagymamámat a halála előtt 4 hónapig ápoltuk otthon a családdal. Combnyaktörése volt. Eleinte mindig momdogatta, hogy de jó lenne felkelni és sétálni egy jót.

Mikor meghalt álmodtam vele. Más volt mint az álmok szoktal lenni. Részletesebb, élethű valódinak tűnő. A teraszon állt velem szemben és mosolygott az arca békés. A színek szép élénkek voltak, gyönyörüen sütött a nap amit a bőrömön is éreztem. Kellemes melegség árasztott át.Az álomban minden ugyan úgy volt mint a valóságban minden ugyan úgy nézett ki, ugyan úgy ott volt mint valójában is. Enyhe kellemes szellő fújt amit éreztem magamon. Mosolygott és rám nézett, azt mondta "Olyan szép az idő, most elmegyek sétálni" Megfordult kisétált a kapun és elment.

Utána sokáig mikor pl. elalvás előtt az ágyban eszembe jutott, rá gondoltam hogy mennyire hiányzik, vagy hányszor sírni is kezdtem hogy de jó lenne még egyszer látni. Olyankor mindig azt éreztem mintha egy kéz megsimogatná a fejem.

Aztán volt, hogy egyszer majdnem meghaltam, fél évvel a halála után ketoldali embóliát kaptam. A sürgősségin vizsgálóban elájultam már alig kaptam levegőt. Nehezen ébredtem fel. Mikor kezdtem magamhoz térni, furcs avolt az egész egytizedmasodperc töredekeközbem perceknel tűnt. Melegséget,megnyugvást, biztonsagot éreztem, szabadságot, lebegést. Fel sem fogtam mi történtmintha rossz álom lett volna hogy ez törtent velem. Azután rögtön tudatosult bennem, hogy tenyleg megtörtént, elájultam és a földön fekszem, ez valós...(hiszek abban, hogy a nagymamám vigyázott rám❤️)

Utána apukám momdta nekem, hogy a mamával álmodott és azt mondta neki, hogy már vár, látni akar a sírjánál. Ez halottak napja előtt volt. Kimentünk a temetőbe a sírjukhoz (nagypapám mellé lett ugye eltemetve)

tegnap 20:23
 40/43 A kérdező kommentje:
Piha erdekes..
tegnap 23:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!