Milyen konkrét jelzéseket tapasztaltál attól a szerettedtől, aki már nem él?

Volt egy fiatalon elhunyt barátom, egy csupaszív, őszinte ember.
Ha azt kérem, hogy fogja meg a kezem, vagy öleljen meg, mert az életet már nem bírom, akkor érzem, a megnyugtató közelségét.
Tegnapelőtt és tegnap este is kértem, legyen velem és biztasson valami jóval...mintha megsimogatták volna az arcomat..
Irigyellek, mert én nem érzek ilyesmit, pedig nagyon hiányzik a halott férjem és az édesapám.
Haláleset után a férjem erőteljes jelzéseket adott, pl.: eltűnt számomra fontos tárgy, ami később megkerült olyan helyen, ahol abszurdum hogy én raktam volna oda vagy más a családból. Hasonmása többször feltűnt, egy ideje már nem. Kedvenc madárka jelent meg házassági évfordulónk napján az ablakban. Madártollak sok helyen. A lámpa magától kezdett villogni, olyan lámpa, ami elromlott. Leesett fotó a falról. A halott férjem fotója a mécsesekkel együtt felborult az asztalon, holott nem volt huzat és senki nem volt a közelben (sírjához indultam vidékre, ekkor borult fel a fotója és a mécsesek, nem tudtam, hogy ez annak a jelzése a férjemtől, hogy ne induljak a temetőbe. Másnap kiderült, mert vágányzár volt, nem indultak vonatok. A cicám rémülete, amikor a sötét sarokba meredten bámult, majd elrohant onnét.
Édesapámtól eddig madártollak jelentek meg.
Viszont jó ideje semmilyen jelzés nem érkezik. Pedig nagyon szeretném, ha lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!