Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt mar valaha veletek...

Angelo99 kérdése:

Történt mar valaha veletek paranormalis dolog?

Figyelt kérdés
Valaha tortent mar valaha veletek valami fura dolog vagy halottatok mar ilyenrol ha igen meseljetek .....
nov. 14. 19:53
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/139 A kérdező kommentje:
Van itt valaki?
jan. 22. 20:04
 132/139 anonim ***** válasza:

Hát én még itt vagyok🤣,de lassan megyek fürdeni fárasztó napom volt,már csak holnap jövök vissza. Nem tudom hogy tudnék segíteni a TWC ügyben,de még próbálkozok...hátha valaki olyan ír majd aki többet tud erről

A meg nekem sem írt még senki azóta😅

Qr kódos

jan. 22. 20:10
 133/139 A kérdező kommentje:
A lego szerinted milor fogja kiadni vagy ki fogja adni eggyaltalan?
jan. 22. 20:14
 134/139 anonim ***** válasza:

Gyenge termékek azok a beszámolók szerint. Szerinte ne vegyél ilyen tornyot, ha már a kérdésed a paranormálisra öszpontosul, fókuszálódjunk arra, mint kerdeztede. De a paranormális tevékenységek sokmindenkivel előfordulnak, csak annak titulálják be, hogy nem paranormális. De pedig lehet az. Vagy nem. De sokan mondják, hogy nem. Én hiszek az ilyenbe, szerintem vannak amivilágunkon túl nyúló, számunkra értelmetezhetetlen dolgok. Én hiszem, hogy vannak ilyen para dolgok. Nem szabad semmibe venni azt a tényt, hogy létezik a másik sik, léteznek paranomrális jelenések.

Sok beszámolót, tapasztalást olvastam már itt a z oldalon is sok van.

Én hiszem, hogy bizonyos para dolgokat tudnak csinálni ezek a para szerzetek, démonok, vagy ördögök, vagy kisértetek, vagy mittudom én mik ezek. De vannak. És nem is aklarom le írni hogy miért gondolom így, mert beléjem kötnek mások. De biztos, hogy van a mi meg nem értésünkön túli dolgok, ami tényleg van, létezik, csak még nem értettük meg.Ez nem azt jelenti, hogy nem létezhetnek ilyen természetfeletti entitársok, csak még nem bvagyunk eléggé érettek, megértőek, és elfogadóak ezzel szemben. Ezért épp inkább tagadja mindenki. Ha legbelül is hisznek benne, nem merij beismerni.

jan. 22. 20:31
 135/139 A kérdező kommentje:
Jah de a lego miert nem adja ki mas is erre var olvastam a blogon...
jan. 22. 20:34
 136/139 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs rá elég kereseti lehetőség, ezért nem adják ki. De nemtudom valami fekete piacon tudnál ilyet venni, csak azt én sem tudom, hogy hol, és a minásége sem lesz a legjobb. Szerintem mondj le róla, ne foglalkozz vele. Szerintem, ennnyi válasz után sem jött meg a válasz, akkor ez már nem éri meg a toronnnyal foglalkozni itt ennnyi utánjárási idő és kérdezőskődés után, ami mind haszontalan a toronnyal kapcsolatos kérdésed fele.
jan. 22. 20:42
 137/139 anonim ***** válasza:

De írd le nyugodtan hogy miért gondolod így! Hisz sokan írtak ilyen élményről itt és szintén én is. Nem fog megszólni senki.

Engem érdekel.

Qr kódos

jan. 22. 20:44
 138/139 anonim ***** válasza:

Qr kódos

Ez most kihez szólt? mármint a hozzászólásod.

jan. 22. 20:55
 139/139 A kérdező kommentje:
Na igen kihez szol de egyébként látod te is mennyi létezik a neten ugye az a német oldal is küld csomó embernek meg van a torony es az a nagy tuti össze lehet rakni valahogy azt a QR kodosat ...
jan. 22. 21:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!