Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt mar valaha veletek...

Angelo99 kérdése:

Történt mar valaha veletek paranormalis dolog?

Figyelt kérdés
Valaha tortent mar valaha veletek valami fura dolog vagy halottatok mar ilyenrol ha igen meseljetek .....
nov. 14. 19:53
 121/139 anonim ***** válasza:
Hát így a hozzászólások alapján mind a qr kódot mondják, de én nem bízok benne, mer félre olvashatja az t a qr kódot. De szerintem ott a gúgöl, az segít, ha minden igaz, ha úgy gondólod.
jan. 19. 21:43
 122/139 A kérdező kommentje:
hát akkor mit csináljak ne rendeljem meg majd a frnacba oda .
jan. 19. 22:18
 123/139 anonim ***** válasza:

Én feladom..😵😵😵‍💫😵‍💫

Elvéreztem🖤

jan. 21. 16:57
 124/139 anonim ***** válasza:
Sztem rendeld meg de modjuk nem tudom mi köze a paronormális entitársakhoz, és még az meg hogy ez a QR kódos technológia milyen meg minden. De rendeld meg amit akarsz így. Én nem erndelek így QR kódosan. Félek egy bizonnyos szempontból. De mindenki maga tudja.
jan. 21. 17:09
 125/139 A kérdező kommentje:
de mitől félsz???
jan. 21. 18:02
 126/139 A kérdező kommentje:
hát ezez az féllek ésnis miért qr kód kel hozzá hogyan raknám össze miért nincs hozzá utasíttás sima papír ..
jan. 21. 18:06
 127/139 anonim ***** válasza:
A papírra nem irják le a megfelelő információt, amit tudnod kell. Rendelni meg minden, ki tudja mit hoznak el, és főleg a QR kóddal a beolvasásnem is bziztos hogy azt olvassa be. Én írtózok ettől. Az utasittással az a helyzet, hogy utasittanak. Csak lehet hogy ez ne jó. Ezért mondtam hogy nem szabad, vagy ne bízz az ilyet kódos dolgokban. Jólvigyázz!
jan. 21. 18:56
 128/139 A kérdező kommentje:
Hat en is ettol tartok de amugy igen jol nez ki a word trade center...
jan. 21. 19:06
 129/139 A kérdező kommentje:
De akkor honnan kehetne beszrezni a tornyot?
jan. 21. 19:09
 130/139 A kérdező kommentje:
Szerintetek a lego jóvá fogja hagyni mert megépítették láttam egy oldalon mar 1 éve több mint egy éve de meg mindig semmi. Szerintetek?
jan. 22. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!