Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt mar valaha veletek...

Angelo99 kérdése:

Történt mar valaha veletek paranormalis dolog?

Figyelt kérdés
Valaha tortent mar valaha veletek valami fura dolog vagy halottatok mar ilyenrol ha igen meseljetek .....
nov. 14. 19:53
 101/139 anonim ***** válasza:
Elakadtam😂
jan. 18. 19:17
 102/139 anonim ***** válasza:

98-as! Én csak egy lány vagyok 😂ebben végképp nem tudok segíteni🫣 örülök,ha a saját kocsimat "megértem" 🤣 friss jogsival....

(Qr kódos)

jan. 18. 19:22
 103/139 anonim ***** válasza:
Phuuuu hejjj én nem értek a számitástechnikához, de az viszont érdekelne, hogy miért az anyám kínjáért nem használ a dekompressziós kar! Anélkül k*.urva szar beindítani, mert nincs aksija neki. Csak a berugó kar.
jan. 18. 19:32
 104/139 anonim ***** válasza:
Lehet a tömítéssel lehet gond?
jan. 18. 20:03
 105/139 anonim ***** válasza:
jan. 18. 20:04
 106/139 A kérdező kommentje:
Huh mennyi valasz...
jan. 18. 20:21
 107/139 anonim ***** válasza:
megnézhetem a tömítést, de ahhoz félig szét kell szedjem a motrot, ami nem egy egyszerű dolog. Na meg összerakni. És még van az, hogy a hideggyulytási kart sem tudom behúzni, gondolom, hogy a hideg miatt az olaj besűrűsödött a motorrba, ezért bizonyos "funkciók" használhatatlanok. Vagy lehet ilyen? Tavasszal tudnék csak motorozni?
jan. 18. 21:04
 108/139 A kérdező kommentje:
Hova eljutottunk a QR kodtol es sajnos meg mindig nem tudom nem merem megrendelni..
jan. 18. 21:09
 109/139 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem tudok motorozni...
jan. 19. 07:54
 110/139 A kérdező kommentje:
Jah
jan. 19. 14:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!