Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt mar valaha veletek...

Angelo99 kérdése:

Történt mar valaha veletek paranormalis dolog?

Figyelt kérdés
Valaha tortent mar valaha veletek valami fura dolog vagy halottatok mar ilyenrol ha igen meseljetek .....
nov. 14. 19:53
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
iden nyar kozepen,es emlekszem hogy tobbszor elneztem es vissza neztem hogy most valoban ezt latom es tenyleg setalt atlagos emberi tempoban csak egy metert se ment elorebb
nov. 14. 23:16
 12/43 A kérdező kommentje:
Piha akkor megikyedtel
nov. 14. 23:34
 13/43 anonim ***** válasza:
26%
Az éjszaka folyamán bejött a szobába, 4 darab kis zöld emberi lény, és megerőszakoltak. Újra, újra és újra.... Az orvosok nem hisznek nekem.
nov. 14. 23:35
 14/43 A kérdező kommentje:
Piha
nov. 14. 23:38
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 4-5 éves forma lehettem mikor egyik éjszaka felébredtem álmomból, felültem és oldalra néztem és azt láttam, hogy egy öreg néni ül a székemben, a szoba közepén, lefele néz a kezei közé és úgy tűnt mint ha babirkálna valamit (azt gondoltam magamba olyan mint ha kötne, vagy varrna). Majd egy szempillantás alatt eltűnt. Aztán kiabáltam anyáméknak, mire bejöttek a szobámba én meg közöltem velük hogy mit láttam. Szerencsétlen szüleim jobban megijedtek mint én. Igazából számomra nem volt kimondottan félelmetes élmény, lehet hogy el is felejtettem volna ha szüleim nem emlékeznek rá.

Mikor már nagy lettem többször felhozták szüleim ezt az esetett. Anyám elmesélte hogy az eset után valamikor megtudták a szomszédoktól, meg a nagymamámtól, hogy előttünk egy öreg néni lakott a házban. A hölgy szemfelszedéssel foglalkozott, így a környéken mindenki szemfelszedő néninek hívta. Mikor apám ide költözött a jelenlegi szobám helyén volt a konyha, ami elvileg a néni műhelye volt.

Másik eset:

Apám mesélte, hogy mikor még egyedül lakott itt, egyik éjszaka felébredt és azt látta hogy egy fekete csuklyás alak kisuhan a szobából, madj eltűnik (ez is abba a szobába történt ami késöbb az én szobám lett).

Még egy másik:

Anyámnak volt apám előtt egy férje aki meghalt. Anyám egyik nap egyedül volt otthon és épp mosogatott. Aztán egyszer csak megfordult és vele szembe a konyhaasztalnál ott ült a férje. Anyám odament hozza és próbálta megérinteni, de mikor hozzáért érezte hogy csak a levegőbe nyúl. Ijedtébe kiszaladt a házból, mikor visszament az ember már nem volt ott.

Majd úgy 18 év után egyszer megint látta, mikor senki nem volt otthon.

Aki nem hiszi, járjon utána.

nov. 15. 00:08
 16/43 A kérdező kommentje:
Piha ez durva mist higy fogok igy elaludni
nov. 15. 00:14
 17/43 anonim ***** válasza:
84%
mik ezek a piházgatások?🤣
nov. 15. 00:16
 18/43 A kérdező kommentje:
Nem eleget fellek most meg ez is ......
nov. 15. 00:17
 19/43 anonim ***** válasza:
50%

ma 00:16

A kérdésből és a kérdező egyéb írásaiból nem jön le hogy "nincsenek otthon" ? 😀

nov. 15. 09:30
 20/43 anonim válasza:
22%
Egyszer elraboltak az UFO-k. Egy óra kiesett az emlékezetemből. Mondjuk előtte rendesen ittam egy haverral a "Stop" nevű kocsmában....
nov. 15. 12:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!