Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehetett az az árny?

Mi lehetett az az árny?

Figyelt kérdés

Tegnap este jöttem haza a munkából 21:45 kor értem a ház elé, az udvarra, felnézek az első emeleti ablakra, ég a villany bennt, mert a lányom úgy szokta hagyni mikor elmegy itthonról.

A lányom pénteken bulizni szokott és már délután elmegy, azelőtt beszéltem vele, 1 órája a barátnőjénél volt.

Mikor felnézek, akkor látom, hogy járkál a szobájában és kinéz az útra, pár szekundumot áll, es néz felém ahogy jövök, tehát meglátott, utána továbbsétál.

Gondolom, na a lányom vár haza es megkomolyodott, péntek este itthon van, meglepődtem, hogy itthon van, de örülni kezdtem. Gondoltam hazajött csak nincs valami baja!

Megálltam a lépcsőháznál mert furcsa érzésem támadt és megnéztem a gps en hogy hol van, mert a mobilomon követem a tudtával es latom hogy a városban van. Azt hittem lefagyott a gps, felhívom es szól hogy hagyjam békén vendéglőben van a barátnőivel.

Mondom azt hittem itthon vagy, láttam ahogy kinéztél.

Azt mondta hogy nem vagyok magamnál. Letette a telefont. Pár percig féltem bemenni a lakásba.

Végül erőt vettem magamon es villanyokat gyújtottam.

A lányom lehülyézett, de tudom mit láttam, egy fekete sziluettet, egy fiatal lányét, hosszú hajjal, pont olyan volt mint a lányom, nőies mozgású, lassan járt. Nem fény visszatükröződés volt, hanem fekete árnyék bennt. Ablak csukva volt. Nyugodt környéken lakom, autó erre ebben az órában nem járt, szembe nincs ház.

Első emelet, 12 éve itt lakom, soha ilyet nem láttam.

Olyan volt mint a lányom alteregója.

tegnap 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:
34%
Paranoid skizofrénia
tegnap 07:44
 2/2 anonim ***** válasza:
52%

Jaj ez elég para :S

Nem törtek be? Van másnak kulcsa hozzátok? Én erre gondolnék először, valaki bement, figyelte mikor érsz haza, meglátott és gyorsan elbújt aztán eltűnt onnan.

De lehet nagyon kimerült vagy, és hallucináltad az egészet. Reménykedtél, hogy a lányod otthon vár kivételesen.

tegnap 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!