Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez a mozgó árny...

Mi lehetett ez a mozgó árny éjszaka?

Figyelt kérdés

Mindig tök sötét van a szobámban, kintről nem szűrődik be fény. Hajnali 3 és 1/4 4 körül éppen megfordultam, amikor ránéztem az órára és utána megpillantottam a falon egy nagyon sötét árnyat, ami mozgott. Alapvetően nem tulajdonítok nagyobb jelentőséget az ilyen dolgoknak, de ma van a születésnapom és nagyon szeretnék valamilyen jelet kapni azoktól a szeretteimtől, akikkel sajnos már nem tudok együtt ünnepelni.

Mit gondoltok, mi lehetett ez?

2022. jan. 3. 13:42
1 2
 1/11 Grimfox ***** válasza:
100%

Sajnos az bizonyos, hogy nem azok a szeretteid, akikkel már ebben az életben nem találkozol. Illetve nem sajnos. Ha árnyékként bolyonganának, az szomorú lenne. Ha álmodtál volna velük, azt lehetne tulajdonítani ilyesminek, de ez inkább a félálomban gyakori tapasztalatok egyike. Ugyan a szemed még nyitva volt, de álomelemek még beszűrődtek a tudatodba.

Nem mellékesen boldog születésnapot kívánok.

2022. jan. 3. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem árnyékalaknak hangzik a leírás alapján. Ha az volt, akkor pont, hogy rossz ómen. Amennyiben még egyszer látnád vagy valami hasonlót észlelsz akkor javaslom, hogy tarts egy szeánszot és kérdezd meg ki és mit akar.
2022. jan. 3. 15:09
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Minden jel arra mutat hogy egy kopogó szellem van a szobádban.
2022. jan. 3. 15:09
 4/11 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha tényleg árnyalak volt, akkor semmi esetre sem jó ötlet szándékosan kapcsolatba lépni vele, és kérdezősködni. Azzal csak közel engedné magához. Ami pedig nem egészséges, lássuk be.
2022. jan. 3. 15:17
 5/11 A kérdező kommentje:

Inkább úgy mondanám, hogy árnyék volt, nem árnyalak. Viszont arra határozottan emlékszem, hogy mozgott.

#1 szerintem teljesen racionális a gondolatod, úgyhogy maximálisan elfogadom ezt a forgatókönyvet.

A többieknek is köszönöm a választ!

2022. jan. 3. 15:26
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Alvásparalízised volt. Kamaszoknál előforful, majd kinövöd.
2022. jan. 3. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
valószínűleg egy erkling volt
2022. jan. 3. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Érezted, hogy lehűlt a tér körülötted? Tudom, sokan hülyeségnek tartsák az ilyesmit, de én is tapasztaltam már elég sokat. Valójában én azt hittem képzelődöm, de amint éjjelenként kilépek a folyósóra látok ezt azt, ami nem oda illő. Például egészen fehér alakok, amik elhalványulnak. De az a legérdekesebb, hogy némelyik magukba vannak roskadva valamilyen fajta lelkitrauma végett. De az az érdekes ha valamiért találkozik velük az ember, csak mentálisan képesek hatni az embere. Úgymond van egy védangyal úgymond ide hozza őket hozzád, de ám abból a célból, hogy valamire figyelmeztetni akarnak téged. A múltkoriakban én például egy fiatal lányt láttam meg az édesapját. Anyám hülyének nézett mert ők nem látták hogy valamiért itt térdepel az ajtóm előtt a másik pillanatban még ül a széken. A harmadikban elkezd világítófény közeledni felém ami még magukkal viszi őket. Tudom, baromi hülyének néznek emiatt, de csak annyit hallok, hogy sírnak valamiért.Az benne durva, hogy baromi hideg a levegő, amikor hozzájuk akar érni az ember. Valójában, amit mondanak azt nem értem, mert csak a szájuk mozog. De az apa valamiért kétségbeesetten nézett rám, a lány meg valamiért sírva ölelgetett.Nem tudom valamiről szólni akartak, de valószínűleg tudom miért. De sokszor van úgy, hogy ismeretlen emberekkel álmodok. De szerintem most jöttem rá, hogy isten miért teremtette az emberek tudatát és magát a élethez való szellemet vagy lelket. Hogy egymást segítsék, nem pedig aljasságból elvetemült tettek vezéreljék őket.Az az érdekes most meglehet hülyének néznek megértem- de eléggé érdekes volt számomra a másik lány, aki elvitte magával azt a másikat, mert amikor együtt mentek jelenés után körülbelül olyan 20 percig nagyon fagyos volt minden. De a jelenés előtt két piros fény meg világít körülöttük minden, sőt a hosszú hajú lány meg eltűnik máshova. Amikor meg elkezdenek beszélni felénk beszélni akarnak velünk vagyis figyelmeztetni. A másik, hogy ugyanezzel a fénnyel is válnak láthatatlanokká. Nem értem én sem ezt az egészet, de valószínűleg értelmi bolondnak tekintenek emiatt. Tudom tudom...mások értelmesebbnek tűnnek, mert nem mindennap fordul elő velük ilyesmi.
2022. jan. 3. 17:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos egy árva jelet sem kaptam.😟
2022. jan. 3. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

"Mindig tök sötét van a szobámban", mégis árnyékot láttál.

Tök sötétben az árnyék is tök sötét, nincs kontraszt, nem láthatod azt.

Ugyanez vonatkozik az árnyék helyett árnyra.

(Ellentettje: a Nap felületén sem látszana, hogy felkapcsolt elemlámpával vizsgálod azt.)

2022. jan. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!