Mi lehetett ez a mozgó árny éjszaka?
Mindig tök sötét van a szobámban, kintről nem szűrődik be fény. Hajnali 3 és 1/4 4 körül éppen megfordultam, amikor ránéztem az órára és utána megpillantottam a falon egy nagyon sötét árnyat, ami mozgott. Alapvetően nem tulajdonítok nagyobb jelentőséget az ilyen dolgoknak, de ma van a születésnapom és nagyon szeretnék valamilyen jelet kapni azoktól a szeretteimtől, akikkel sajnos már nem tudok együtt ünnepelni.
Mit gondoltok, mi lehetett ez?
Sajnos az bizonyos, hogy nem azok a szeretteid, akikkel már ebben az életben nem találkozol. Illetve nem sajnos. Ha árnyékként bolyonganának, az szomorú lenne. Ha álmodtál volna velük, azt lehetne tulajdonítani ilyesminek, de ez inkább a félálomban gyakori tapasztalatok egyike. Ugyan a szemed még nyitva volt, de álomelemek még beszűrődtek a tudatodba.
Nem mellékesen boldog születésnapot kívánok.
Inkább úgy mondanám, hogy árnyék volt, nem árnyalak. Viszont arra határozottan emlékszem, hogy mozgott.
#1 szerintem teljesen racionális a gondolatod, úgyhogy maximálisan elfogadom ezt a forgatókönyvet.
A többieknek is köszönöm a választ!
"Mindig tök sötét van a szobámban", mégis árnyékot láttál.
Tök sötétben az árnyék is tök sötét, nincs kontraszt, nem láthatod azt.
Ugyanez vonatkozik az árnyék helyett árnyra.
(Ellentettje: a Nap felületén sem látszana, hogy felkapcsolt elemlámpával vizsgálod azt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!