Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veletek volt már hasonló...

Veletek volt már hasonló éjszakánként? Egyáltalán mi, vagy ki lehetett ez?

Figyelt kérdés
Na szóval, ez a dolog pár évvel ezelőtt volt, és ismétlődött éjszakánként. Mostanság már nem. Félálomban lehettem vagy ébren nem tudom már, és nyomást éreztem magamon, nem volt fájdalmas,vagy rossz csak kissé rémisztő. Úgy éreztem mint ha fel le lebegnék, és beszélt hozzám valami hang, de sohase értettem mit mond, vagy, hogy milyen nyelven beszél. Talán az alvó nőkkel közösülő démon gondolom, de hát ilyent, hogy lebegés, vagy beszéd, ilyent arról nem olvastam...Foglalkoztat engem, hogy mi, vagy ki lehetett ez.

2014. márc. 11. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Alvásparalizis lehetett.A démont láttad volna,
2014. márc. 11. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írja.

[link]

[link]

Velem is előfordul, elég szörnyű tud lenni.

2014. márc. 11. 14:52
 3/7 anonim válasza:
Páromnak volt párszor, ismert jelenség, lásd a korábbi hozzászólásokat.
2014. márc. 11. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyszer álmomban azt éreztem, hogy nem kapok levegőt, valami van a mellkasomon és lefogja a karjaimat, kiáltani próbáltam, sőt sikoltani, de nem tudtam, halottam amint apámat hívom, de hang nem hagyta el a számat. Aztán hirtelen tudtam venni egy nagyon nagy levegőt és felébredtem. Aztán irány a net és rákerestem, alvásparalízis, hát többet nem akarom ezt átélni...
2014. márc. 11. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszer volt velem is, igen. Eléggé be voltam arva utána pár napig, amíg nem találtam rá a magyarázatra, ráadásul itt. /Tud hasznos lenni ez az oldal./
2014. márc. 12. 02:11
 6/7 A kérdező kommentje:
értem, mondjuk bénultságot én nem éreztem, hanem olyan leírhatatlan volt ... de köszönöm a válaszokat :)
2014. márc. 13. 14:23
 7/7 anonim válasza:

kb 1 éve én is átéltem...

feküdtem az ágyamon háton, és úgy éreztem mintha valaki lefogná a kezeim és a lábaim és nem bírtam mozdulni és próbáltam hívni a szüleim de nem tudtam egy szót se kiejteni a számon, aztán hirtelen felébredtem és rájöttem hogy csak álom volt, de még ha most is vissza emlékszek a hideg fut végig a hátamon és olyan valódinak tűnt..áá szörnyű volt:D

2014. márc. 16. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!