Ki lehetett nálunk az éjszaka?
vasárnap este mint ahogy említettem, meghalt az egyik "barátom " .
ez a barát, élt nálunk, dolgozott , és járt nálunk.
szóval úgy vettük mint egy családtagot, és ő is minket !
anyukám az anya volt, apukám az apja, testvéreim testvére. Mi voltunk a családja.
nem tudjuk ha volt nála ház kulcs vagy nem. A ház ajtajához kaptunk 3 kulcsot ebből csak 2 van meg.
Most eltérek erről a témáról.
Az éjszaka a testverem kiment a fürdőszobába, és amikor jött vissza fele bal oldalt van az ajtónk és oda nézett.
az ajtó fölött kint van egy érzékelős lámpa amelyik akkor gyúl ki amikor érzékel ott valakit.
a testvérem azt állítsa hogy nem volt senki ott.
Felkeltem a reggel és le ültem reggelizni , és egyszer az édesanyám le hajolt és felvett egy szál cigit a földről ( cigizik) . azt hitte én akartam el lopni .
a cigire rá volt lépve, vagy ülve nm tudjuk csak ki volt lapulva.
haza jön édesapám a munkából és egyből bejött a szobába hogy állítsam be neki az órát mert nem jár jól.
rá kérdezett anyám hogy hogyan ment ki az óra, erre ő (apám) rávágja hogy reggel mikor kereste meglelte és sziel volt szedve.
az akksi és a kártya nem volt benne.
Ez a barátom amelyik meghalt szerette a cigit, de nem tettünk a koporsóba , mert nem voltunk ott .
azt kérte hogy amikor ő meghal rakjunk neki a sírjába kávét és cigit .
kávét tettünk amikor temették elfele. de cigit nem.
az apját is megkérdeztük hogy rakott pénzt a koporsóba vagy nem, azt mondta csak papír pénzt, nálunk banit szoktak.
szóval az a kérdés hogy ő volt , a barátunk, egy szellem , vagy egy normális ember ?
"Felkeltem a reggel és le ültem reggelizni , és egyszer az édesanyám le hajolt és felvett egy szál cigit a földről ( cigizik) . azt hitte én akartam el lopni "
De aranyos vagy, egyem a szíved.
"de nem tettünk a koporsóba , mert nem voltunk ott .
azt kérte hogy amikor ő meghal rakjunk neki a sírjába kávét és cigit .
kávét tettünk amikor temették elfele."
Na most akkor végtéreis ott voltatok, vagy nem? Na de mindegy is, amúgy szerintem jó ötlet lenne lecseréltetni a zárat. Lehetségesnek tartom , hogy egy szellem pakolta el a kulcsot, de mi van, ha nem. Tutkóra mondta a tesód, hogy nem volt senki az udvaron? Miből vehette biztosra? Szóval én azért egy zárcserét valszeg beütemeznék. Ha ez komoly.
Szentséges szarkupac... :O
Mi a bánatos nyavalya van veled?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!