Megosztanátok paranormális történeteiteket, vagy amire nem találtatok ésszerű magyarázatot? Egyet én is leírok, ami ma történt meg velem.
Ma reggel bementem a szobába, megálltam a gitár és az asztal között, és az asztalról egy pénzérme, nagy sebességgel nekicsapódott a gitárnak, mint amikor jó erősen pegpöckölöd a hüvelyk és a mutató újj segítségével.
Nem találtam ésszerű magyarázatot rá. Veletek történt már ilyen fura dolog?
Azt mondják, hogy az ilyent az emberi agy váltja ki amikor ideges, dühös, vagy szomorú, tele van érzelmekkel. Nekem semmi ilyen érzelmi állapotom nem volt, csak simán azon gondolkodtam mikor bementem a szobába, hogy ki kéne nyitni az ablakot, szellőztetni.
Kb két hónapja felkeltem (olyan 6) ittam, utána megpróbáltam visszaaludni becsuktam a szemem és annyit hallottam hogy valaki a fülembe súgja azt (öregebb férfi hangon) hogy HELLO KISLÁNY. Körülnéztem és nem volt ott senki. 1 hete amikor egyedül voltam itthon kimentem a wc-re és a nappaliból annyit hallottam hogy SZIA! ugyanazon a férfi hangon mint a múltkor.
1. Egy meghalt bácsi házában lakunk,2. anyukámnak az apja akkor halt meg amikor én szüllettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!