Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megosztanátok paranormális...

Megosztanátok paranormális történeteiteket, vagy amire nem találtatok ésszerű magyarázatot? Egyet én is leírok, ami ma történt meg velem.

Figyelt kérdés

Ma reggel bementem a szobába, megálltam a gitár és az asztal között, és az asztalról egy pénzérme, nagy sebességgel nekicsapódott a gitárnak, mint amikor jó erősen pegpöckölöd a hüvelyk és a mutató újj segítségével.

Nem találtam ésszerű magyarázatot rá. Veletek történt már ilyen fura dolog?

Azt mondják, hogy az ilyent az emberi agy váltja ki amikor ideges, dühös, vagy szomorú, tele van érzelmekkel. Nekem semmi ilyen érzelmi állapotom nem volt, csak simán azon gondolkodtam mikor bementem a szobába, hogy ki kéne nyitni az ablakot, szellőztetni.

2024. júl. 9. 09:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
(lehet, hogy semmi köze nem volt semmilyen paranormális esethez, de azért érdekes).
2024. júl. 12. 11:51
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
20# Hasonló volt nálunk kiskoromban. Csak a mi szobánkból lehetett hallani, de minden éjszaka és mindig hajnali 3-4 közt. Nem hitték el nekünk a szüleink, de amikor bejöttek, ők is hallották, hogy onnan úgy hallani, mintha edényekkel csörömpölne valaki konyhában, úgy, hogy semmi sem mozdult a konyhában. Mi a tesómmal nagyon féltünk, általában bemásztunk egymás ágyába, míg véget nem ért. Aztán egyszer csak vége lett örökre.
2024. júl. 12. 12:59
 23/28 anonim ***** válasza:
9%
21. Nehogy már elhidd, a Facebookról másolják ezeket, nincs ilyen. Itt a GyK-n van egy figura, ez a hobbija, csak most kicsit jobban elszaladt vele a ló. Históriahalmozó.
2024. júl. 12. 13:26
 24/28 A kérdező kommentje:
Bolond vagy barátom.
2024. júl. 12. 14:17
 25/28 anonim válasza:
100%

Kb két hónapja felkeltem (olyan 6) ittam, utána megpróbáltam visszaaludni becsuktam a szemem és annyit hallottam hogy valaki a fülembe súgja azt (öregebb férfi hangon) hogy HELLO KISLÁNY. Körülnéztem és nem volt ott senki. 1 hete amikor egyedül voltam itthon kimentem a wc-re és a nappaliból annyit hallottam hogy SZIA! ugyanazon a férfi hangon mint a múltkor.

1. Egy meghalt bácsi házában lakunk,2. anyukámnak az apja akkor halt meg amikor én szüllettem.

2024. júl. 12. 16:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod, nekem is eszembe jutott, hogy egyszer éjjel nem tudtam aludni, és én is hallottam amint valaki szolít, a nevemet súgta a fülembe, mély morgó hangon. Direkt hallottam, hogy a hang forrása nem a szoba távolabbi pontjárol jött, hanem a fejem mellől, a fülembe súgta.
2024. júl. 12. 17:31
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

25 #

Durva 😬

2024. júl. 12. 20:07
 28/28 anonim ***** válasza:
22, velem azóta nem történt semmi, de őszintén remélem még lesz :)
2024. júl. 17. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!