Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vajon ténylég valami jelzés...

Vajon ténylég valami jelzés akart lenni, vagy csak többet képzelek bele, mint kéne? Mi lehetett a háttérben? Vagy egyáltalán van összefüggés?

Figyelt kérdés
Elsősorban szeretném letisztázni, hogy a történet előtt, nem igazán tapasztaltam még ilyen eseményeket. Pár hónappal ezelőtt, megismertem egy fiút. Amikor megismertem, akkor elkezdtem furcsa dolgokat észlelni. Ezek a történések mindig akkor történtek, amikor bármiféle kapcsolatban voltam vele. Hónapokig nem találkoztunk, csak írogattunk és telefonáltunk. Sokszor volt olyan, hogy amikor hívásban voltunk, akkor pl.: Leesett egy egész stóc könyv, úgy, hogy előtte hetekig nem is lett mozdítva, és stabilan volt a szekrényen. Volt olyan is, hogy többször csörgést hallottam a szobámban, mintha egy zacskót piszkálnának. Ezek mind úgy történtek, hogy hívásban voltam, és a fiú is hallotta őket. Aztán teltek a hónapok, és ezek egyre gyakoribbak lettek. Végül összejöttem a fiúval, és elkezdett hozzánk átjárni. Minden egyes alkalommal, amikor nálam volt, akkor történt valami, de mindig akkor, amikor kapcsolódtunk egymással (összebújás, puszi, szex, ilyenekre gondolok). Az egyik eset az volt, hogy éppen hozzámbújt, és abban a pillanatban leesett a falról egy egész fényfüzér. A másik eset pedig, hogy éppen megölelt, és az érintőképernyős fésülködő asztalom világítása, teljesen véletlenül, felkapcsolódott. Ennél nagyon megijedtünk, és beszéltük is, hogy itt most van valaki, mert egyszerűen éreztünk, hogy ez nem egy véletlen volt. Több alkalommal is volt olyan érzésünk, hogy nem vagyunk egyedül. Ebben az időszakban a családom is számolt be nekem ilyen dolgokról, hogy velük is történtek azóta dolgok a házban, amióta a párom van. Anyukám mesélte, hogy éjszaka aludt, és hallott edény csapkodásokat a konyhában, és megnézte, hogy ki van a konyhában, de nem volt ott senki. Mesélt olyat is, hogy szintén este kiment a garázsba, és teljesen véletlenül kinyílt egy szekrénynek az ajtaja, és nem mert utána hátat fordítani a szekrénynek, mert érezte, hogy van ott valaki. Mamám is velünk lakik, és ő szintén tapasztalta ezt a zacskó csörgetést, de nem mert róla szólni. Azonban nem sok idő után szakítottunk hirtelen a párommal, és ezzel a lendülettel minden paranormális dolog eltűnt az életemből, de tényleg, mintha törölték volna az egészet. Pedig előtte olyan durva volt a szobám közérzete, hogy nem mertem ott aludni. A szakítás után nagyon úgy jött le, hogy a fiú, csak kihasznált engem, és nem voltak komolyak a szándékai, habár kapcsolatunk alatt nem ezt állította. Mit gondoltok, ezek a paranormális dolgok jelezni akartak nekem valamit? Vagy esetleg ő hozott ide valakit magával? Esetleg ezek teljesen függetlenek lehettek az akkori páromtól? Vannak spirituális érzékeim, sokszor érzek durva dolgokat, és régen mondták, hogy elvileg öreg lélek vagyok, ennek lehet hozzá köze? Köszönöm szépen előre is, az összes választ!

jún. 15. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
9%
A vibrit is bekapcsolta a puszta jelenlete?
jún. 16. 01:06
 2/3 anonim ***** válasza:
vegyél füstölőt füstöld ki a hàzat. Elűzi a negativ energiàt.
júl. 6. 21:03
 3/3 Krampusz1 ***** válasza:

"Vagy esetleg ő hozott ide valakit magával?"

Én inkább erre tippelnék

okt. 1. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!