Van bizonyítható paranormális képességed?
Figyelt kérdés
máj. 30. 21:29
1/11 anonim válasza:
Én átlátok a falakon.
De csak ott ahol ajtó, ablak van..
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez bizonyithato-e, de neha furcsa kisugarzast arasztok magambol es akkor jobban felfigyelnek ram az emberek az utcan.
5/11 Szervizmérnök úr válasza:
Régen minden jobb volt, Uri Geller is parafenomén volt.
De, ahogy mondani szokás, azóta már Hófehérke is k*va lett.
Uri Geller is csak egy bukott szélhámos.
6/11 anonim válasza:
Van. Megérzem ha be kell fognom a pofàmat. Sok helyen hasznàltam màr és sokat segített. Örülnék ha màsok is részesednének eme erőben és hasznàlnàk is.
7/11 anonim válasza:
Az sem jo, ha atesel a lo masik oldalara... en mar kontaktaltam olyanokkal, akik egy felresikerult arcrezzenesem miatt hallgattak, mint a sir... ilyenkor az jart a fejemben, hogy ez retardalt? 🫠
8/11 anonim válasza:
Én egyszer megnevetettem a szomorú fűzfát...
9/11 anonim válasza:
Járok a vizen. Az azé elég jó. Mondjuk csak esõ után,de kezdetnek nem rossz.
10/11 anonim válasza:
Volt, amíg ki nem derült, hogy az egészet csak kollektívan képzeltük másokkal. Olyan ember kellett hozzá, aki nem vett részt a képzelgésben, és mindjárt borult az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!