Érdekel rajtam kívül mást is a paranormális kutatás?
Tudom, kissé lehetetlen, de lenne egy projektem a hétvégén, és szívesen megosztanám egy érdeklődő személlyel a tapasztalatokat.
Még jobb lenne egy urbexkedvelő jelentkező. :)
Én is ezért írtam ide. Egyedül félek, de azt sem árt megismerni, aki hozzám csatlakozik. Bárki lehet XD . Sajnos későn írtam ki, ez mindenképp holnap, max vasárnapra lett volna aktuális. :(
Akkor van az évforduló, és nagyobb az esély jelenség észlelésére.
Eszembe juttattad mikor a nővérem pár emberrel elment az OPNI-ba este. Azt mondta csak 3 percet voltak bent annyira durván rémísző volt, több paranormális dolog történt velük, és az ablakon át menekültek ki :) imád urbexelni, de szegény oda már nem akar vissszamenni. Ő racionális fajta, én imádom a paranormális dolgokat, de már nem fog elvinni oda :/
Egyedül tényleg ne menj sehova, ők 4-en voltak, fiúkkal is, és ők is rohantak.
Egyedül nem megyek a semmibe jelenleg. Ha beleakadnek egy ártatlan urbexesbe, meg is halnék ijedtemben. :)
Lesz oldalam. Ott lehet majd feliratkozni.
Nehéz találni megfelelő társat, de azért majd próbálkozom.
Lehet, hogy hajléktalanok is mászkáltak bent, vagy más urbexesek. Az opni nagyon nagy, zegzugos, simán lehet hogy rajtuk kívül többen is járkáltak bent. Amúgy meg gondolom, folyamatosan omlik, málik az épület, potyog a vakolat, kidől az ajtó, stb. Este ezeket hamarabb meghallani, mint nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!