Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megosztanátok paranormális...

Megosztanátok paranormális történeteiteket, vagy amire nem találtatok ésszerű magyarázatot? Egyet én is leírok, ami ma történt meg velem.

Figyelt kérdés

Ma reggel bementem a szobába, megálltam a gitár és az asztal között, és az asztalról egy pénzérme, nagy sebességgel nekicsapódott a gitárnak, mint amikor jó erősen pegpöckölöd a hüvelyk és a mutató újj segítségével.

Nem találtam ésszerű magyarázatot rá. Veletek történt már ilyen fura dolog?

Azt mondják, hogy az ilyent az emberi agy váltja ki amikor ideges, dühös, vagy szomorú, tele van érzelmekkel. Nekem semmi ilyen érzelmi állapotom nem volt, csak simán azon gondolkodtam mikor bementem a szobába, hogy ki kéne nyitni az ablakot, szellőztetni.

júl. 9. 09:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Paranormális támadás, elég gyenge történetek, akárhányan is hoztátok össze.

Vagy csak egy hobbis intézkedik több loginnal.

Facebookról másolva.

júl. 10. 12:29
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
10 Ez aranyos 😀 próbáltátok Átrakni másik szobába?
júl. 10. 15:39
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A te pénzes esetedhez hasonlót tapasztalt megrögzötten szkeptikus édesanyám, mikor egy nénire felügyelt annak otthonában , mialatt a férje kórházban volt.

Egy nap reggelihez készültek, mikor egy kis kézitükör elrepült a belső ablakpárkányról a szemközti falig. Mint amit odadobtak. Tél volt, ajtó, ablak csukva, de a huzat amúgy sem reptetne el egy kistükröt. Mondanom sem kell, hogy meglepődtek. Hamarosan telefonáltak a kórházból, hogy a bácsi meghalt.

Velem olyasmi esett meg, hogy régóta nyugalomban lévő kanál hirtelen csörömpölve körbefordult a pohárban, mikor hirtelen ránéztem.

Volt, hogy tv esett le a komódról, képernyővel lefelé, mikor anyuval veszekedtünk, pedig nem volt annyira a szélén. Szerencsére semmi baja nem esett.

Volt sok fura eset.

júl. 10. 17:45
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Abban hiszek, hogy mindenre van logikus magyarázat, de történt azért egy-két említésre érdemes dolog.

Egyszer a barátommal és a szüleimmel temetőbe mentünk halottak napja környékén. Elég messzire kell menni, konkrétan Szerbiába, ezért a kocsiúton én és a barátom zenét hallgattunk Bluetooth-os fülhallgatóval offline, tehát a telefonom tárhelyéről. Mivel egy teljes albumot indítottam és nagyon élveztem is, nem kapcsoltuk ki akkor sem, amikor megérkeztünk a temetőbe. Azonban amikor kiszálltunk a kocsiból és bementünk, elkezdett akadozni, meg-megállni a zene. Találgattunk, hogy a fülhallgató kezd lemerülni, vagy a telefonnal van valami baj, esetleg a fájl sérült (ezt kizártuk, mert visszapörgettük). Hogy, hogy nem, amint kiértünk a temetőből, tökéletesen ment tovább a zene.

A másikat már leírtam egyszer, de kikerestem:

Pár éve amikor a barátommal sétáltam a Tisza partján szürkületkor, arra lettem figyelmes, hogy valami botnak tűnő dolgokat sodor a víz viszonylag elég messze a parttól. Ebben még nincs semmi különös, viszont valamit a mai napig nem tudok megmagyarázni: a botok árnyékot vetettek a víz felszínére olyan módon, mintha a víz felett lebegtek volna 10-20 centire. Nézegettem egy ideig, gondolkodtam, hogy mi lehet ez, majd végül megszólalt a barátom, hogy "Te is látod, hogy olyan, mintha lebegnének azok a botok?"

júl. 10. 20:24
 15/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Bluetooth akadozik ne viccelj, ilyen előfordul, meg egy kis optikai csalódás, nevetséges az egész.
júl. 10. 21:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
És? Attól még nekünk emlékezetes volt, én meg leírtam, hátha más is szórakoztatónak találja a sztorikat.
júl. 10. 23:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Kb 5 éve történt. Volt egy kedvenc gyűrűm amit minden nap hordtam. Minden nap munka után a dohányzóasztal szélére tettem le a telefonom mellé hogy biztosan meglegyen. Egyszer reggel venném fel, nincs ott. Gyorsan végignéztük a földet, benéztem az ágy alá, de hát menni kellett a munkába nem volt idő kutakodni. Este hazajöttünk, feltúrtuk a lakást, még a kanapét is elhúztam hátha az mögé esett be. Sehol nem volt. Elkönyveltem hogy ok ez elveszett. Pár nap múlva párom paprikás krupmlit csinált (férfi létére imád főzni, sokszor ő csinálja a kaját), én kinn sem voltam a konyhában. Megcsinálta, eltelt x idő, leült hogy akkor eszik belőle. Elkezd enni, majd hirtelen vág egy fura pofát, belenyúl a szájába és kihúzza belőle a gyűrűmet! A gyűrű benne volt a kajában. Máig nem tudjuk hogyan történt.

Másik, ez nem egy konkrét eset. Én hiszek a zoknimanóban mert kb évente 20 pár zoknit szoktunk venni, és mindig eltünnek. Először csak az egyik fele, aztán a másik. Komolyan, én egy egységmintásat vettem tavasszal, 5 pár volt, mindegyik más színű csak a minta ugyanaz, már csak 2 fél pár van meg belőle. Fogalam sincs hová tűnnek.

júl. 11. 07:07
 18/28 A kérdező kommentje:
Az első sztorid az érdekes, meglepő. De a második, a zoknimanós, az hogyismondjam... gyerekes. Nekem is, másnak is vesznek el zoknik. Nem a manó viszi el.
júl. 11. 09:19
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
A zoknimanó a mosógépben lakik. Ki kell nyitni azt a kis reteszt, ami a mosógép lenti részében van általában, oda duga el a manó a ruhákról leesett gombokat, meg egyéb kis kincseket, néha zoknikat is. De vannak gonoszabb manók, akik a mosógép egyéb részeibe rejtik el, meghibásodást okozva. Szóval ott érdemes keresni az eltűnt zoknikat. Vagy a gép mögött beesve, mert oda csúszik be a szennyeskosárról.
júl. 11. 10:46
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem lesz para, de ez is megtörtént. Ma hajnali négyig fent voltam. Háromnegyed 3 körül hallottam érdekes hangokat a fürdőből. Pár perccel később a konyhába is, mintha valaki rugdosná az üres üvegeket és rendezgetné őket. Ez kb 3-szor megtörtént 4 óráig. Anyám már rég aludt, apám reggel hatkor jött haza munkából. Érdekes tény, hogy egyáltalán nem éreztem félelmet, se kellemetlenséget, sőt, mintha még nyugodtabb is lettem volna mikor ezek történtek. Érdekes dolgok többvelege volt, de ezt is meg kellett élni🤷🏻..
júl. 12. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!