Megosztanátok paranormális történeteiteket, vagy amire nem találtatok ésszerű magyarázatot? Egyet én is leírok, ami ma történt meg velem.
Ma reggel bementem a szobába, megálltam a gitár és az asztal között, és az asztalról egy pénzérme, nagy sebességgel nekicsapódott a gitárnak, mint amikor jó erősen pegpöckölöd a hüvelyk és a mutató újj segítségével.
Nem találtam ésszerű magyarázatot rá. Veletek történt már ilyen fura dolog?
Azt mondják, hogy az ilyent az emberi agy váltja ki amikor ideges, dühös, vagy szomorú, tele van érzelmekkel. Nekem semmi ilyen érzelmi állapotom nem volt, csak simán azon gondolkodtam mikor bementem a szobába, hogy ki kéne nyitni az ablakot, szellőztetni.
Nagyanyám nagyon hitt abban, hogy neki a házban laknak "manók", akik elpakolják a cuccait, amiket nem talál, és mindig azt mondta, hogy csak akkor adják elő, ha meglátja valamelyiket, mert akkor attól kérhet valamit, és ő mindig a cuccait kéri vissza. Az egész család úgy volt vele, hogy kezd szenilis lenni, pedig amúgy mindenben tiszta volt, csak ez a manós dolog volt neki. Én kamasz voltam, én azt hittem, hogy ez csak egy mese, amit azért mond, mert szégyelli, hogy nem tudja, hova rakta el a dolgait. De egyszer ott voltam nála, letettem a telefonomat az előszobában a cipős szekrényre, ahogy mindig, aztán kimentem hozzá a teraszra. Végig együtt voltunk, szóval nem ő rakta el a telefonom. Mikor mentem volna haza, nem volt a helyén, mondta, hogy na, a manók! Én meg biztos voltam, hogy valaki belépett az ajtón, és elvitte a telefonom. Anyámék is így voltak vele, hogy ezt ellopták, az ajtó se volt bezárva, simán ez volt az észszerű magyarázat. Ez a kétezres évek elején volt, nem volt nagy szükségem telefonra, meg a büntetésem is az volt, hogy nem kaptam másikat, ha ezt hagytam ellopni. Eltelt vagy pár hónap, sokszor voltam nagyanyámnál, de aznap ültem a tévészobában és néztem a híradót, meg kiabáltam ki a konyhába nagyanyámnak, hogy mit mondanak éppen, mert ő főzött. Ahogy néztem a képernyőt, egyszer csak egy fekete árnyék szerű cucc kezdett lebegni a tv előtt, olyan volt kicsit, mintha adáshiba lenne, de nem a tvben, hanem azon kívül. Megdörzsöltem a szemem, de nem tűnt el, és poénból rászóltam, hogy add vissza a telefonom! Erre eltűnt a cucc. Fogtam, kimentem nagyanyámhoz a konyhába, mondtam neki, hogy szerintem láttam egy manót, ő meg mondta, hogy reméli, hogy visszakértem a telefonom. Ettünk, tévéztünk még, aztán mentem haza, és az előszobában ott volt a szekrényen a telefonom!! Kirázott a hideg, meg nagyon kiborultam, nagyanyám meg mondta, hogy hát akkor tényleg az egyik manóját láttam. Anyámék nem hittek nekem, de örültek, hogy megvan a telefon. Én meg utána teljesen elhittem nagyanyám manós történeteit.
Most is kirázott a hideg, ahogy ezt írtam. Elképzelésem sincs, mi lehetett ez.
#2 Szóval a nagymamádnál tűnt el a teló és amikor megkerült az már a lakásodon volt.
Jól értem?
Nagyon siettem egy külvárosi részen nyári eső után volt állt a víz mindenhol.Azon az utcarészen valami munkások dolgoztak.Futottam hogy elérjem a busz nem volt kedvem kerülgetni semmit.Járdán volt egy nagyobb tócsa már az sem érdekelt keresztülfutok rajta.
Futottam és hallom a munkások üvöltöznek nekem hogy álljak meg menjek vissza.Nem értettem miért de megálltam és megkérdeztem mit akarnak.
Azt mondták menjek vissza oda ahol az előbb elfutottam a járdán.Egy 4×5 méter gödör volt teli vízzel csak előtte az eső miatt nem tudták körbekeríteni most akarták megcsinálni.
Hoztak egy mérőbotot 1,5 m mély volt.
Én meg valahogy a vízen keresztülfutottam rajta.
Annyira durva volt hogy utána már az sem érdekelt hogy sietnem kellett ott maradtam egy fél órára és azt próbálgattuk hogy lehetséges ez.Sehogy nem sikerült másodjára egyik munkás megakarta próbálni majd beleesett többiek húzták ki.
Annyit éreztem akkor mikor siettem és futottam hogy nagyon könnyű volt a súlyom szinte alig kell erőt kifejtenem és könnyedén futok.
Nem vitatni akarom a történetet,csak tisztázni a körülményeket.
A legfontosabb tisztázandó kérdés, hogy mitől telt meg a gödör vízzel?
1500 mm-t az a bizonyos nyári eső nem produkálhatott, mert ez az átlagos egész évi csapadék mennyiségének a többszöröse !! Még egy durva zápor is csak 20-30 mm-t produkál, vagyis kb. 60 durva zápor produkál ennyi.
Volt ott valami csőtörés is?
Mert akkor lehetséges.
Anyukád nem mesélt olyat, hogy amikor megszülettél akkor 3 napkeleti bölcs becsöngetett hozzátok és hoztak ajándékba aranyat,tömjént és mirhát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!