Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megosztanátok paranormális...

Megosztanátok paranormális történeteiteket, vagy amire nem találtatok ésszerű magyarázatot? Egyet én is leírok, ami ma történt meg velem.

Figyelt kérdés

Ma reggel bementem a szobába, megálltam a gitár és az asztal között, és az asztalról egy pénzérme, nagy sebességgel nekicsapódott a gitárnak, mint amikor jó erősen pegpöckölöd a hüvelyk és a mutató újj segítségével.

Nem találtam ésszerű magyarázatot rá. Veletek történt már ilyen fura dolog?

Azt mondják, hogy az ilyent az emberi agy váltja ki amikor ideges, dühös, vagy szomorú, tele van érzelmekkel. Nekem semmi ilyen érzelmi állapotom nem volt, csak simán azon gondolkodtam mikor bementem a szobába, hogy ki kéne nyitni az ablakot, szellőztetni.

júl. 9. 09:51
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
100%
Nekem is hasonló pénzes sztorim van. Még egyetemre jártam, mikor egyik nap épp a buszon ültem, bámultam kifele elveszve a gondolataimban, elég rossz időszakban voltam akkor. A busz teljesen üres volt leszámítva engem és a sofőrt. Egyszer csak a semmiből egy angol 10 penny-s esett az ölembe, amin II. Elizabeth Királynő, és 2 oroszlán van. Nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, néztem honnan eshetett, és miért pont egy 10 penny-s, de nem jöttem rá. Mindez Magyarországon történt és azóta nagy becsben őrzöm a kis "kabalámat".
júl. 9. 10:34
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyanyám nagyon hitt abban, hogy neki a házban laknak "manók", akik elpakolják a cuccait, amiket nem talál, és mindig azt mondta, hogy csak akkor adják elő, ha meglátja valamelyiket, mert akkor attól kérhet valamit, és ő mindig a cuccait kéri vissza. Az egész család úgy volt vele, hogy kezd szenilis lenni, pedig amúgy mindenben tiszta volt, csak ez a manós dolog volt neki. Én kamasz voltam, én azt hittem, hogy ez csak egy mese, amit azért mond, mert szégyelli, hogy nem tudja, hova rakta el a dolgait. De egyszer ott voltam nála, letettem a telefonomat az előszobában a cipős szekrényre, ahogy mindig, aztán kimentem hozzá a teraszra. Végig együtt voltunk, szóval nem ő rakta el a telefonom. Mikor mentem volna haza, nem volt a helyén, mondta, hogy na, a manók! Én meg biztos voltam, hogy valaki belépett az ajtón, és elvitte a telefonom. Anyámék is így voltak vele, hogy ezt ellopták, az ajtó se volt bezárva, simán ez volt az észszerű magyarázat. Ez a kétezres évek elején volt, nem volt nagy szükségem telefonra, meg a büntetésem is az volt, hogy nem kaptam másikat, ha ezt hagytam ellopni. Eltelt vagy pár hónap, sokszor voltam nagyanyámnál, de aznap ültem a tévészobában és néztem a híradót, meg kiabáltam ki a konyhába nagyanyámnak, hogy mit mondanak éppen, mert ő főzött. Ahogy néztem a képernyőt, egyszer csak egy fekete árnyék szerű cucc kezdett lebegni a tv előtt, olyan volt kicsit, mintha adáshiba lenne, de nem a tvben, hanem azon kívül. Megdörzsöltem a szemem, de nem tűnt el, és poénból rászóltam, hogy add vissza a telefonom! Erre eltűnt a cucc. Fogtam, kimentem nagyanyámhoz a konyhába, mondtam neki, hogy szerintem láttam egy manót, ő meg mondta, hogy reméli, hogy visszakértem a telefonom. Ettünk, tévéztünk még, aztán mentem haza, és az előszobában ott volt a szekrényen a telefonom!! Kirázott a hideg, meg nagyon kiborultam, nagyanyám meg mondta, hogy hát akkor tényleg az egyik manóját láttam. Anyámék nem hittek nekem, de örültek, hogy megvan a telefon. Én meg utána teljesen elhittem nagyanyám manós történeteit.

Most is kirázott a hideg, ahogy ezt írtam. Elképzelésem sincs, mi lehetett ez.

júl. 9. 10:54
 3/28 anonim ***** válasza:
27%

#2 Szóval a nagymamádnál tűnt el a teló és amikor megkerült az már a lakásodon volt.

Jól értem?

júl. 9. 12:55
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
3# Nem, mindkettő Nagyanyám házában volt.
júl. 9. 14:32
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon siettem egy külvárosi részen nyári eső után volt állt a víz mindenhol.Azon az utcarészen valami munkások dolgoztak.Futottam hogy elérjem a busz nem volt kedvem kerülgetni semmit.Járdán volt egy nagyobb tócsa már az sem érdekelt keresztülfutok rajta.

Futottam és hallom a munkások üvöltöznek nekem hogy álljak meg menjek vissza.Nem értettem miért de megálltam és megkérdeztem mit akarnak.

Azt mondták menjek vissza oda ahol az előbb elfutottam a járdán.Egy 4×5 méter gödör volt teli vízzel csak előtte az eső miatt nem tudták körbekeríteni most akarták megcsinálni.

Hoztak egy mérőbotot 1,5 m mély volt.

Én meg valahogy a vízen keresztülfutottam rajta.

Annyira durva volt hogy utána már az sem érdekelt hogy sietnem kellett ott maradtam egy fél órára és azt próbálgattuk hogy lehetséges ez.Sehogy nem sikerült másodjára egyik munkás megakarta próbálni majd beleesett többiek húzták ki.

Annyit éreztem akkor mikor siettem és futottam hogy nagyon könnyű volt a súlyom szinte alig kell erőt kifejtenem és könnyedén futok.

júl. 10. 00:46
 6/28 A kérdező kommentje:
Azt a hétmindenségit neki! Vannak fura sztorik tényleg. Még írhattok nyugodtan, mert én is, és gondolom mások is kiváncsiak.
júl. 10. 07:34
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem vitatni akarom a történetet,csak tisztázni a körülményeket.

A legfontosabb tisztázandó kérdés, hogy mitől telt meg a gödör vízzel?

1500 mm-t az a bizonyos nyári eső nem produkálhatott, mert ez az átlagos egész évi csapadék mennyiségének a többszöröse !! Még egy durva zápor is csak 20-30 mm-t produkál, vagyis kb. 60 durva zápor produkál ennyi.

Volt ott valami csőtörés is?

Mert akkor lehetséges.

júl. 10. 09:15
 8/28 anonim ***** válasza:
90%

Anyukád nem mesélt olyat, hogy amikor megszülettél akkor 3 napkeleti bölcs becsöngetett hozzátok és hoztak ajándékba aranyat,tömjént és mirhát?

júl. 10. 09:24
 9/28 A kérdező kommentje:
:))))))))))))))))
júl. 10. 09:36
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Ami eléggé friss sztori/most is tart, az az hogy valamiért az egyik dekoratív porcelánszobor a lakásban mindig leesik a földre. Nem huzatos a szoba, zárt ajtónál meg mindennél is leesik. Ötletem sincs pontosan kit ábrázol, valamelyik női szentet valószínüleg. Egy alacsony kávézóasztal közepén van, távol a szélétől, és általában este véletlenszerüen leesik a földre. Ténylegesen mintha valaki megfogná és lodobná onnan. Vannak más, egyéb ilyen kis pici szobrok is, de azok egy helyben maradnak. Még nem tört össze amúgy, de már úgy vagyok vele hogy ha egyszer leesik én fel nem szedem megint. Lábbal arrébtolom/rugdosom hogy ne legyen útban, de a földön hagyom. Nem vagyok vallásos meg keresztény sem, szóval nem igazán feszélyez a dolog, csak furcsának tartom. Férjem mindig felveszi és visszateszi a helyére, aztán következő este megint a földön köt ki.
júl. 10. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!