Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Félek az éjszakáktól, ez...

Félek az éjszakáktól, ez normális?

Figyelt kérdés

Nem említettem eddig senkinek ,mert hülyén hangzik,de nem tudom miért van ez.

Egyszerűen nem merek elaludni,állandóan úgy érzem,hogy van valaki a szobámban(csukott ajtó mögött is) és emiatt sokszor felnézek az ágyamból.Ha már hallok valami kis kattanást,összehúzom magam a takaró alatt és félek.

Régebben is volt amikor arra keltem fel,hogy le volt az egész testem zsibbadva és nem jött ki egy szó sem a számon.Veletek szokott ilyen lenni?

Légyszíves normális válaszokat adni,én sem szoktam másokat hülye válaszokkal szívatni.

2010. okt. 13. 21:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
Amit írtál,hogy úgy ébredsz, hogy zsibbad a tested, azt úgy hívják, hogy alvásparalízis. Nézz utána guglin. Velem is történt már ilyen. Sőt, szerintem sokmindenkivel.
2010. okt. 14. 13:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat,jó tudni,hogy vannak együttérző és értelmes emberek is:)Nagyon aranyosak vagytok!

Na meg persze azt is tudni,hogy nem vagyok ezzel egyedül.

Az általatok küldött linkeket olvasva érdekes infókra tettem szert:)

A kérdés kiírásától számítva ma léptem fel másodjára,tehát véleményt holnapra tudok mondani:)

Viszont a szellemvilág kérdés elgondolkodtat mivel nem hiszek ezekben,de akkor miért nézek ki egyfolytában a szobámra?Talán még én sem tudom?:)

Köszönöm mégegyszer!:)

2010. okt. 15. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
ismerős érzés, velem még most is így van viszont nem olyan rossz mint régen. most ha alszom muszáj egyszer felnéznem és megfordulnom az ágyon hogy nincs-e ott valami az ajtóban, persze sosincs ott semmi, de azért fő a biztonság :) esténként nézz valami tök vidám filmet, és este ugy feküdj le hogy arra a filmre gondolsz...nekem ez bevált :)
2010. okt. 23. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok..én általában a fal felé fordulok és magamra húzom a takarót de mindig azt érzem, hogy figyel valaki az ajtóból...ezért olyankor mindig oda nézek és persze nincs ott senki.Pár napja kicsit változott a helyzet, lefekvés előtt mindig valami vicceset olvasok vagy nézek és lefekvéskor arra gondolok vagy csak arra, hogy milyen volt a mai napom.Szerintem neked is menni fog csak ne arra összpontosíts, hogy félsz és nemsokára gond nélkül tudsz aludni. Mondjuk arra még kíváncsi lennék, hogy mióta tart ez a dolog ?
2010. dec. 24. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
na hát akkor te se vagy normális ha szellemmel beszélgetsz
2013. nov. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!