Nem említettem eddig senkinek ,mert hülyén hangzik,de nem tudom miért van ez.
Egyszerűen nem merek elaludni,állandóan úgy érzem,hogy van valaki a szobámban(csukott ajtó mögött is) és emiatt sokszor felnézek az ágyamból.Ha már hallok valami kis kattanást,összehúzom magam a takaró alatt és félek.
Régebben is volt amikor arra keltem fel,hogy le volt az egész testem zsibbadva és nem jött ki egy szó sem a számon.Veletek szokott ilyen lenni?
Légyszíves normális válaszokat adni,én sem szoktam másokat hülye válaszokkal szívatni.
Amit írtál,hogy úgy ébredsz, hogy zsibbad a tested, azt úgy hívják, hogy alvásparalízis. Nézz utána guglin. Velem is történt már ilyen. Sőt, szerintem sokmindenkivel.
2010. okt. 14. 13:00
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,jó tudni,hogy vannak együttérző és értelmes emberek is:)Nagyon aranyosak vagytok!
Na meg persze azt is tudni,hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Az általatok küldött linkeket olvasva érdekes infókra tettem szert:)
A kérdés kiírásától számítva ma léptem fel másodjára,tehát véleményt holnapra tudok mondani:)
Viszont a szellemvilág kérdés elgondolkodtat mivel nem hiszek ezekben,de akkor miért nézek ki egyfolytában a szobámra?Talán még én sem tudom?:)
Köszönöm mégegyszer!:)
2010. okt. 15. 11:40
13/15 anonim válasza:
ismerős érzés, velem még most is így van viszont nem olyan rossz mint régen. most ha alszom muszáj egyszer felnéznem és megfordulnom az ágyon hogy nincs-e ott valami az ajtóban, persze sosincs ott semmi, de azért fő a biztonság :) esténként nézz valami tök vidám filmet, és este ugy feküdj le hogy arra a filmre gondolsz...nekem ez bevált :)
2010. okt. 23. 15:11
14/15 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok..én általában a fal felé fordulok és magamra húzom a takarót de mindig azt érzem, hogy figyel valaki az ajtóból...ezért olyankor mindig oda nézek és persze nincs ott senki.Pár napja kicsit változott a helyzet, lefekvés előtt mindig valami vicceset olvasok vagy nézek és lefekvéskor arra gondolok vagy csak arra, hogy milyen volt a mai napom.Szerintem neked is menni fog csak ne arra összpontosíts, hogy félsz és nemsokára gond nélkül tudsz aludni. Mondjuk arra még kíváncsi lennék, hogy mióta tart ez a dolog ?
2010. dec. 24. 11:42
15/15 anonim válasza:
na hát akkor te se vagy normális ha szellemmel beszélgetsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!