Normális az hogy látom a filmek előzetesét és olvasok mások fejében?
Figyelt kérdés
a barátnőimmel hülyéskedtünk. egyik éjszaka látomások gyötörték egy rablásról és 1 halottról. tegnap felhívott hogy benn volt a híradóban.2010. júl. 15. 16:01
1/13 anonim válasza:
Mert igen ritka a rablás meg az egy halott a híradóban...
2/13 anonim válasza:
Filmelőzetes pedig én is meg szoktam nézni :)
3/13 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem értem, a barátnőd vagy te álmodtad ezt??
4/13 anonim válasza:
Mások fejében sötét van az olvasáshoz :P
5/13 anonim válasza:
ha látod a filmek előzetesét az csupán azt jelenti hogy nem vagy vak.. mások fejében való olvasáshoz pedig valóban sötét van és a hely is elég kicsi.. ami pedig a barátnődet éjszaka "gyötörte" az nem látomás volt csupán álom.. álmodni pedig mindenki szokott...
6/13 anonim válasza:
Persze, hogy normális.
Mindenki ilyen, nyugi.
7/13 A kérdező kommentje:
de nem nézem meg. szerintetek az árva angyal előzetese meg a Charles és Dyana ( ami kb 20 éves film) fent van az interneten???????
2010. júl. 15. 18:08
8/13 A kérdező kommentje:
és a látomásakor még ébren volt. belelátok mások fejébe. tudom mit gondolna. és ezt nem mindig szeretem.
2010. júl. 15. 18:10
9/13 anonim válasza:
Ha belelátsz mások fejébe, akkor agysebészi pályát javaslok.
10/13 anonim válasza:
ha belelátsz mások fejébe, akkor minek kérdezel?
Úgyis "látod" a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!