Indigó gyerek lennél, vagy más? Nem hiszem, hogy teljesen normális.
Mivel a környezetemben ritka olyat látni,amilyen én vagyok.Ezt már a barátnőm is megjegyezte,hogy én kiemelkedem a többiek közül,én más vagyok,de nem tudja,miért gondolja így.Más is mondta már ezt.
Szoktam érzékelni más frekvencia-hullámokat(bár tudom,ez ilyen kütyüs világban nem meglepő),mármint,megérzem,ha jönnek az emberek,akkor,ha holt halkan,és nem is látom őket.Kiskoromban volt szellem közeli-élményem,visszahúzódó vagyok,érzékeny.Ha megbántok valakit,akkor azonnal bocsánatot kérnék/kérek,néha álmomban látom a jövőt (max 15 perces részleteket belőle,amik MINDIG megtörténnek).Bár nem hiszem,hogy ez annyira ide tartozik,szoktam olyat hallani,látni,amit mások nem.Szerintetek?
"néha álmomban látom a jövőt (max 15 perces részleteket belőle,amik MINDIG megtörténnek)"
Mik lesznek a jövő heti lottószámok??? :)
"Szoktam érzékelni más frekvencia-hullámokat"
XD...
"aurafotos" Ez kész....lol
Mások éhen döglenek 3 diplomával, míg az emberek az "aurafotósnak" fizetnek a meséért....lol
az én barátnőmnek is különös vagyok ,de ezt férretéve
vannak akik látnak ilyen dolgokat én is ilyen vagyok..
de ez nem baj legaláb is én már hozzászoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!