Indigó gyerek lennél, vagy más? Nem hiszem, hogy teljesen normális.
Mivel a környezetemben ritka olyat látni,amilyen én vagyok.Ezt már a barátnőm is megjegyezte,hogy én kiemelkedem a többiek közül,én más vagyok,de nem tudja,miért gondolja így.Más is mondta már ezt.
Szoktam érzékelni más frekvencia-hullámokat(bár tudom,ez ilyen kütyüs világban nem meglepő),mármint,megérzem,ha jönnek az emberek,akkor,ha holt halkan,és nem is látom őket.Kiskoromban volt szellem közeli-élményem,visszahúzódó vagyok,érzékeny.Ha megbántok valakit,akkor azonnal bocsánatot kérnék/kérek,néha álmomban látom a jövőt (max 15 perces részleteket belőle,amik MINDIG megtörténnek).Bár nem hiszem,hogy ez annyira ide tartozik,szoktam olyat hallani,látni,amit mások nem.Szerintetek?
Nincs ilyen hogy indigó gyermek. Esetleg fejletteb vagy embertársaidnál egy bizonoy szinten.
Én is 4évesen kezdtem el meditálni, pedig akkor még nem is tudtam mi az. nem fogom részletezni a dolgaimat, de egyedi világnézetem van és átéltem már pár dolgot transzban.
Mégsem mondom magam indigónak.
Ez csak egy elkeseredett mondás, amit az anyukák találtak ki a gyerekükre, akik nem képesek jól tanulni és fegyelmezettlenek.
"szoktam olyat hallani,látni,amit mások nem."
Szerintem egy aurafotós után egy pszichiáterhez is benézhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!