Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi az amiről sokáig úgy...

Mi az amiről sokáig úgy vélted csak humbug, ezotéria de aztán történt valami ami miatt rájöttél, hogy ez kőkemény valóság?

Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy az állatok megérzik ha valami baj történik. Volt egy konteó, hogy a kutyák izgatottá vállnak, és ok nélkül ugatnaak földrengés előtt. Tudom, ennek nincs tudományos alapja, de tapasztaltam, hogy az állatok megérzik amikor valami nincs rendben
2023. márc. 13. 20:13
 2/9 Grimfox ***** válasza:
94%

Van tudományos alapja. Infrahangok, mágneses elváltozások, mikrorezgések, amiket az ember még nem érez. Sok állat ezt előre érzi. A kutyák az infrahangokat, a madarak egy része meg a mágneses elváltozásokat jelzi. Sokszor vannak furcsa madárcsapatok az égen földrengések előtt.

Néhány ember is érzékeli ezeket, de a tudatáig nem jutnak el ezek az érzetek, mert ingerküszöb alattiak. Csak azt érzi az érintett, hogy feszült, nyugtalan, esetleg rosszul van.

2023. márc. 13. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Elgondolkodtam rajta.
2023. márc. 13. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Hogy létezik a sors és hogyha a családod egy elátkozott bőgő nyomorultság, akkor veled is szórakozni fog valami

Illetve hogy lehet pont ugyanaz a sorsod mint 2 generációval feljebb egy másik nőnek a családban, pedig csak párszor láttad

Magyarul az öröklött sors. Esetünkben pokoli

2023. márc. 14. 00:50
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Az hogy kb minden okkal van. Ugyanazokba a dolgokba, személyiségekbe botlasz bele, csak más külsővel, addig amíg nem tárod fel hogy mit kéne máshogy csinálni, nem dolgozol magadon.

A masik az asztrológia. Ez egy önismereti térkép. Megvan hogy hogy állsz a dolgokhoz, így tudsz rajtuk változtatni. Persze ehhez nagy asztrologiai tudás kell hogy ezt magadnak elemezd :)

2023. márc. 14. 08:36
 6/9 anonim ***** válasza:
22%

Én az óriások valóságára kellett rádöbbennem. Nem az ilyen kisóriások, amik úgy 3-4m-esek mint góliát és kilövi dávid a szemét. A 20-30m-es óriásokról beszélek. Régen itt a Földön szilícium alapú életforma volt. Volt itt gombától kezdve sokminden és a hatalmas óriások csak a jéghegy csúcsa volt. Anno a Balatont is ezek vájták ki. Benne is van a legendákban. Nagyon sok ma már megkövesedett emlék, amiről azt tanítják, hogy aztékok ill. más civilizáció építette az ókorban valójában tárgyak, berendezések voltak, amik megkövesedtek idővel

Gondolkoztál már azon a régi épületek miért ilyen hatalmasak? Mi értelme ilyen gigantikus épületeket emelni és kapukat? Miért ilyen hatalmasak a templomok ill más épület beltéri egysége? Mert óriások építették.

2023. márc. 14. 14:08
 7/9 A kérdező kommentje:

"Ugyanazokba a dolgokba, személyiségekbe botlasz bele, csak más külsővel, addig amíg nem tárod fel hogy mit kéne máshogy csinálni, nem dolgozol magadon."

Az én életemben is vannak ilyen ismétlődő minták sőt mióta rájöttem erre a másokában is meglátom ahogy kikecmeregnek valamiből és utána egy másik emberrel egy másik helyzetben de ugyanabba visszakerülnek. Sajnos sem a magaméban sem a másokéban nem értem miért ismétlődnek mit nem tudtunk megérteni az előző mintából amiért újra benne vagyunk megint. :(

2023. márc. 15. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Így van
2023. márc. 15. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

#2 Nyilván az ember is - mivel része volt a természetnek - érezte ezeket, és előnyére tudta formálni.

Aztán elkezdett távolodni tőle, és most már ott tartunk hogy igyekszik ezt a kelést kitaszítani magából. Mármint a természet.

Szerintem legalábbis így van. Az állatok megőrizték valójukat, bár már ők is "korcsosultak".

2023. márc. 21. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!