Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Meg tudok idézni transzcendens...

Meg tudok idézni transzcendens lényeket, magánszemélyként, ilyen módon?

Figyelt kérdés

Tömjént és füstöt gyújtok, majd elkezdek erősen imádkozni és elmélkedni és a transzcendenshez kiáltok.

Meg tudna nekem gyújtani mondjuk egy gyertyát?

Több vallásban feltűnik az ilyen jellegű gyakorlat, többek között a judaizmusban és a többi ábrahámi vallásban, a hellének vallásában, az egyiptomiak hitében, de keleti vallásokban is.

Kell ehhez valamilyen szintű vallási és spirituális gyakorlat, vagy ezt hétköznapi, világi hívőként is megtehetem? Az biztos, hogy valahány vallásban az ilyen emberek nagyon bölcs emberek voltak, azontúl, hogy próféták vagy magas szellemi szinten álló spirituális vezetők.

2022. ápr. 26. 22:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem, csak vállalkozóként.
2022. ápr. 26. 23:13
 2/15 Tudi333 ***** válasza:
Mi az a transzcendens lény?
2022. ápr. 26. 23:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Elég, ha kimondod a megfelelő szavakat, mindenki így csinálja.
2022. ápr. 26. 23:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Magánszemély is lehet vállalkozó 1-es. Vállalat szerintem simán képes idézni, még az ördögöt is. Ilyen a Metaverzum/Facebook ami a sötét erőkhöz tartozik.
2022. ápr. 26. 23:50
 5/15 anonim ***** válasza:

Ennek mi értelme?

Egyszetűen csak szólítsd meg.

2022. ápr. 27. 05:42
 6/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem, mert ÁFÁ-s számlát kell adnod róla.
2022. ápr. 27. 08:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Félretéve a viccet, nagyobb esélyed van a sikerre, ha konkrétabb utat nyitsz meg egy lényhez. A tömjén és füst pont nem annyira nagyon fontos. De egy gyertya meggyújtása miatt ne tedd. Olcsó bűvésztrükkért kár időt és energiát fektetned bele, plusz szerintem egy kicsit sértő. Kicsit nagyon.
2022. ápr. 27. 12:54
 8/15 Tudi333 ***** válasza:
Mi az a transzcendens lény? Válaszoljon már valaki!
2022. ápr. 27. 13:26
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Gondolom így érti:

A transzcendens szó jelentése az ésszel meg nem érthető; természetfeletti dolgokra utal. A latin „transcendo”, átlépek igére vezetik vissza.

+ lény

Tehát természetfeletti lényekre gondol. (?)

2022. ápr. 27. 13:30
 10/15 Tudi333 ***** válasza:
Ezt tudom kedves utolsó, de, hogy a kérdező pontosan mit is akar megidézni azt nem.
2022. ápr. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!