Mi volt a legfélelmetesebb esemény ami történt veled és azóta sem tudod megmagyarázni?
Leírom az enyém, azóta se tudjuk a feleségemmel megfejteni.
Hívott egy ismerősöm telefonon, konyhában voltunk, valami fontosat mondott, utána rögtön indulni is akartunk hozzá.
Leraktam a telefont az asztalra, majd a kaját melegítettük és a telefon nem volt az asztalon.Kerestük össze vissza,feleségem csörgette,kicsöngött,de nem hallottuk hol van.Pedig előtte beszéltem rajta.
Elindultunk utána az ismerősömhöz, de a telefon nem lett meg.
Kiszálltunk nála a kocsiból a csomagtartóba akartunk nála valamit berakni és a telefon ott volt a csomagtartóban.
Egyszerűen libabőrös vagyok még mindig ha erre visszagondolok.
Megnéztük rajta a híváslistát és benne volt hogy beszéltem az ismerősömmel.
Velem sok paranormális dolog történt már, és amit most írok, nem is feltétlenül az, de mégis nagyon rossz érzéssel töltött el.
Egy lakást béreltünk egy sráctól, aki külföldön dolgozott. Egyszer, amikor az asztalnál ültem, a csillár leesett a plafonról, kb. 10 centire a fejemtől zúgott el és a földre esett, a szilánkok egy sebet okoztak a lábamon, ami vérezni kezdett, de ennyi. Olyan csillár volt, amin több ilyen nehéz kis búra volt, ha a fejemre esik, lehet, hogy nem irkálnék már ide. Ami a durva, hogy kb. 2-3 nappal később a srác kiesett egy ablakon és meghalt. Utána azt éreztem, hogy ez valami előjel volt.
Én egy útszakaszon mentem biciklivel. Egy fasor mellet.
Este volt.
Egy bácsit láttam tekerni az út túloldalán. Majd mikor a mögötte lévő autó fényszórója megvilagította hirtelen eltünt. Felnött férfi voltam már akkor is, de egy nagyobb úton mentem inkább haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!