Történt már veletek valamilyen paranormális esemény?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 19:52
2/12 anonim válasza:
Szreintem igen. Időutazom, de mindig visszafelé csak. Ezért lehet, hogy állandóan ugyanazokat a kérdéseket találom itt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=t%F6rt%E9nt+..
5/12 anonim válasza:
Igen. Amikor először rúgtam be. Para volt, de normális.
6/12 anonim válasza:
tegnap láttam hogy egy ufót elraboltak az emberek
7/12 anonim válasza:
valamelyik nap néztem a csillagokat ès arra lettem figyelmes, hogy elrabolták a csáposok Paulàt (a bocit) mindenkinek üzenném, hogy Paula nem csinál több pudingot!
8/12 anonim válasza:
Igen történtek már velem fura jelenségek ezek miatt kezdtem el foglalkozni a parajelenségekkel én úgy hiszem, hogy mindennek megvan a maga magyarázata, csak rá kell jönni arra.
9/12 anonim válasza:
Én gyíkká változtam! ...de már elmúlt
10/12 anonim válasza:
Anno átmentem fizika érettségin, ez maga volt a csoda :) Viccet félre téve Volt egy kutyám gyerekkoromban. megmérgezték. Hónapokig hallottam éjjel ahogyan kopog a körme a parkettán. Ezt nevezhetjük annak... A fiam aki 3,5 éves sokszor emlegeti, hogy beszélgetni szokott apukámmal a (nagypapával) aki 2009-ben elhunyt. Ebben az volt a leghátborzongatóbb, hogy később kiválasztotta fényképről, hogy Ő az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!