Mihez hasonlítható azaz ijedtség, amikor az ember szellemet lát?
6-os voltam.
Nos,nem csak az agyszüleményem volt, ez legtöbbször kiderült utólag.
Egy esetben az éjszaka közepén keresztapámat láttam zöld fénnyel körbevéve a sötét szobában üldögélni. Mivel amugy totál valoságosnak tűnt, azt hittem, anyám beengedte miközben aludtam. Nem meglepö, anno hol ez, hol az a rokon aludt nálunk. Aztán hirtelen eltűnt a szemem elöl, csak az üres fotel maradt és a sötét szoba én meg fejemrehuztam a takarót és reggelig levegöt venni is alig mertem. Reggel találtunk egy cetlit az ajto alá csusztatva, hogy éjjel kereszttata meghalt. Szomszédasszonya irta.
Volt, hogy a tükrösszekrényemnél láttam egy férfit feküdni. Áttetsző volt a teste, de jól kivehetök a vonásai.Fura volt, mert igy ugy tűnt, mintha a fésülködö asztalomon feküdne kb.Kérdezgettem a családot. Nos kiderült, hogy leírás alapján az a nagymamám tesója lehetett, aki fiatalon meghalt és azon a helyen volt az ágya, ahol később az én tükrösszekrényem kapotz helyet. Azon a helyen halt meg. Képet is láttam róla és stimmelt.
Volt, hogy olyan lénnyel találkoztam, aki a történtek alapjánbincubus kategóriába tartozhat. Ez hosszú történet, de a körülmények arra italnak, hogy nem képzelödés volt.
Démon kategóriába sorolható lényt gyermekként láttam. Itt szintén a körülémények és az "utóhatások" amik igazolhatják, hogy valami valóban történt, ami nem szokványos.
És egy esetben egy kislányt láttam, amolyan "belső látással" és éreztem a jelenlétét. Minden apró vonása élénken megmaradt az emlékezetemben és sokszor eszembe jutott. Pár évvel később ugyan ennek a kislánynak a fotóját tarthattam a kezemben. A ruhája, kis cipője, haja, arca, minden megegyezik azzal, a fotón, aki egykor "megjelent" előttem. Ő a lányom.
Aki ilyen dolgokat tapasztal semmivel sem jobb vagy rosszabb másoknál. Ezek adottságok. Elvileg kellő nyitottsággal bárkinél fejleszthetők.
Ez olyan, mint van, akinek van tehetsége a matematikához, másnak nincs, mert más festeni tud. Ettől még egyikük sem hülyébb és nem is több.
Csak ahhoz, hogy úgy megijedsz, mintha szellemet látnál.
Tudod, pisi/kaki ki, gatya tele.
Ijedtség???
Kb mikor leesik egy pohár. 'Jaj ne!! Nehogy eltödjön!!"
Vagy ha egy embert lát hirtelen, aki halkan ment oda mellé akaratlanul.
Démon az más. Ott nincs ijedtség. Csak elkezd kezelni. Lebénulsz és érzed, hogy mentálisan próbál összezavarni és terror érzést sugároz beléd.
#5 Az alvásparalízist mi a francnak kell állandóan a szellemekhez meg démonokhoz meg hasonlókhoz kötni?
Ennyire egyszerű a magyarázata. De nem baj, majd ti megmagyarázzátok a tutit, márpedig az démon volt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!