Történt velem egy fura, számomra félelmetes eset. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Szóval idősotthonban dolgozom, mint gondozónő. Volt ott egy aranyos néni, aki sajnos a napokban meghalt. Az én műszakokban. A néni demens volt, amikor etettem, mindig szoktam simogatni a fejét, az arcát. Ő nem kommunikált soha, de mindig szeretettel nézett rám. Halála előtti napon éjjel az ágyam mellett "megjelent" csak ilyen ködös, emberi alakban. Az arcát nem láttam, de tudtam hogy ő az. A fejével bólintott, mintha köszönetett mondott volna nekem, és eltünt! Hogy lehet ez? Hiszen akkor a néni még élt! Másnap halt meg ott voltam vele. Talán már félig a túlvilágon lehetett? Miért nem féltem,hiszen én rettegek a para dolgoktól.Hogy lehetett ez?2021. szept. 22. 18:53
21/21 anonim válasza:
Előző nap, hogy anyukám meghalt volna, a másfél éves kisfiam a semmiből kitalálta, hogy menjünk a mamát meglátogatni. Már húzta a kis cipőjét. Én vagy fél órát győzködtem, hogy most nem megyünk, a múlt hétvégén voltunk, majd maximum ezen a hétvégén is elmegyünk. Nem volt egyszerű lebeszélni, sokat sírt. Furcsálltam, mert soha előtte nem emlegette. Ha meg is látogattuk, akkor sem foglalkozott a mamával túl sokat, inkább az unokatesókkal játszott. Másnap reggel anyu rosszul lett, és estére meghalt. Kisfiam azóta sem emlegette, pedig túl kicsi volt, hogy elmondjuk neki, hogy mi történt, nem is beszéltünk előtte erről. Soha többet nem hozta fel a témát. Biztos vagyok benne, hogy ő tudta, hogy vagy most megyünk, vagy soha többet nem látjuk. Már bánom, hogy akkor nem indultam meg. Szerintem bizonyos esetekben az emberek képesek lehetnek rá, hogy a haldokló testükből kilépve még meglátogassanak számukra fontos embereket. Én legalábbis így magyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!