A Jenny Cockell eset bizonyítsa, hogy van reinkarnáció? Szkeptikusok erre mit szóltók?
2014. júl. 6. 20:36
1/14 anonim válasza:
Nem bizonyítJa. De akik kiejtés szerint írnak, azokat könnyű palira venni. Bár én nem ejtem sem s-el, sem cs-vel.
3/14 anonim válasza:
Ez NEM bizonyíték. Ilyent én is kitalálhatok.
Akkor lenne hihető és bizonyíték, ha legalább 10 különböző szakembernek előre megmondaná, hogy mi fog történni. Azok pedig ellenőriznék, hogy nem csal-e?
4/14 anonim válasza:
Ezen már csak röhögni tudok. Hiszek a reinkarnációban, de az ilyen végű kérdésnél, hogy "szkeptikusok mit szóltok", már kinyílik a bicska a zsebemben...
És akkor belinkelsz egy teveklubbos linket. Sírok. :D
5/14 anonim válasza:
A szkeptikusok (velem együtt) azt mondják, hogy bizonyíték
- ellenőrizhető körölmények között,
- tetszőleges számban megismételhető
kisérlet során kapott eredmény.
.
Nem bizonyíték, ha valakivel, valahol, valamikor valami "megtörtént" és ezt a történés után hozza nyilvánosságra.
6/14 anonim válasza:
Teveclub olyan hiteles mint a helyesírásod!
7/14 anonim válasza:
Teveclub, hát én komolyan visszavonulok, azért ez már tényleg a legalja.
9/14 A kérdező kommentje:
Éppen az ilyen esetek bizonyítsák olyan dolgokat, mint reinkarnáció. Az eset valódi!
2014. júl. 10. 21:48
10/14 anonim válasza:
Jó persze, szólj ha leszálltál a kis felhődről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!