Fejlődhet-e a lélek a reinkarnáció során? Úgy értem, hogy az előember lelke egy mai emberben születik újjá?
Csakis a reinkarnacioval fejlodhet a lelek odaig, amikor mar nincs szuksege ujraszuletnie.
Az eloembert ne keverjuk ide.
A sajat lelked oroklod magad utan, a benne levo energiakkal, a megtanult leckekkel, tehetsegekkel, karmaval - az szuletik ujja, illetve vesz fol mas testet, mert az elozo elhasznalodott (eloregedett es meghalt). A test hordozza a lelket.
Én hiszek a reinkarnációban. Bár azt hittem egyértelmű.
De kérem, hogy a további félreértések elkerülése végett következőkben azok válaszoljanak, akik szintén hisznek a reinkarnációban.
3-as: Na jó, de mit csinált az emberi lélek mielőtt emberbe került volna?
Továbbá, mivel az ember csak egy állomás az evolúció útján (és nem tudjuk még mivé fejlődik), ezért mi lesz azután, hogy az ember már továbbfejlődött?
"Az eloembert ne keverjuk ide."
Miért ne?
rengeteg jó könyv van, ami jól leírja, miért kell a léleknek újból és újból alávetnie magát a reinkarnációnak.
a karma, az egyik legfontosabb ebben, de ezeregy más oka is van, olvasgass egy kicsit a témában.
ha a lélek letud egy reinkarnációs ciklust, akkor máshol, más formában újrakezd egy másikat, míg a legvégén rádöbben, hogy mindenben csak önmaga tökéletesedését kereste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!