Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt velem egy fura,...

Történt velem egy fura, számomra félelmetes eset. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Szóval idősotthonban dolgozom, mint gondozónő. Volt ott egy aranyos néni, aki sajnos a napokban meghalt. Az én műszakokban. A néni demens volt, amikor etettem, mindig szoktam simogatni a fejét, az arcát. Ő nem kommunikált soha, de mindig szeretettel nézett rám. Halála előtti napon éjjel az ágyam mellett "megjelent" csak ilyen ködös, emberi alakban. Az arcát nem láttam, de tudtam hogy ő az. A fejével bólintott, mintha köszönetett mondott volna nekem, és eltünt! Hogy lehet ez? Hiszen akkor a néni még élt! Másnap halt meg ott voltam vele. Talán már félig a túlvilágon lehetett? Miért nem féltem,hiszen én rettegek a para dolgoktól.Hogy lehetett ez?

2021. szept. 22. 18:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat.Nagyon nehéz egy ilyen helyen dolgozni lelkileg, de egyben felemelő is. Képzelhetitek mit érzett ez az öreg néni, hogy a lakótársai is, és néha a nővérek is sajnos kiabálták vele mert állandóan sirdogált. Én szívből sajnáltam..
2021. szept. 22. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
A korábbi válaszadók megválaszolták a kérdést, nagyjából nekem is ugyanez a véleményem. Velem meg az történt, hogy tavaly nyáron édesapám 82 évesen hagyott itt minket, kórházban. Hetek alatt nagyon leépült, az utolsó napokban rohamosan. A halála reggele előtti délutánon éppen szolgálatban voltam. Délutáni pihenőnk volt, amikor magam sem értettem miért, de egy olyan mély depresszió és szomorúságérzet fogott el a semmiből, mint még előtte soha. Másnap reggel mentünk volna a húgommal látogatni, amikor telefonáltak a kórházból, hogy meghalt kb 15 perccel előtte, azaz előző délután élt még. De a húgom percre pontosan ugyanakkor és ugyanazt a nagyon mély depresszív szomorúságot érezte, min ahogy és amikor én. Bár egyinkünknél sem jelent meg, de feltételezzük, hogy apánk búcsúzott el tőlünk.
2021. szept. 22. 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de te igazán jólelkű EMBER vagy! Így nagybetűkkel. Bárcsak, kizárólag ilyen emberek dolgoznanak az egészségügyben.
2021. szept. 22. 22:02
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
12es vagyok, egyetértek a 13assal.
2021. szept. 22. 22:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! 12-es válaszoló: Nagyon sajnálom az apukádat. Hiszem én is, hogy a szeretteink el tudnak köszönni valamilyen formában tőlünk.
2021. szept. 22. 22:53
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

Azt hiszem, ezek nem igazán tudatos dolgok. Talán tisztán az ego nélküli lélek maga, vagy felettes én, nem is tudom, hogy nevezhetném, az igaz lelke nyilvánul meg ilyenkor az embernek, amit nem köt a térls az idő. Ez a részünk az, ami a telepatikus üzeneteket is adja-veszi, ez az, ami alvás közben néha testen kívüli élményekben kicsit elkóborol, vagy közös álmokban ki tudja, miféle dimenziókban barangol és az is mind megtörténik és valós, csak máshogyan.

A különös ebben csak az, hogy nem biztos, sőt nagyon valószínű, hogy például az a haldokló, tudatosan nem is volt tisztában azzal, hogy ő elbúcsúzott. Mintha két síkon, két szálon mozogna a lelkünk, egy fizikai, "lebutított" változat és egy teljesebb, de a kettő járhat külön utakon.

2021. szept. 22. 23:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg, már akkor haldoklott a néni és elakart búcsúzni tőled, meg megköszönni a gondozást. Azért nem féltél, mert tudtad, hogy a nén az és (még ha csak tudat alatt is) tisztában voltál vele, hogy tőle nem kell félned.
2021. szept. 23. 11:39
 18/21 anonim ***** válasza:
63%
Én csak azt nem értem miért kell ordibálni egy állandóan sírdogáló idős emberrel...ugye említetted a többi nővért,elég jellemző ez a mentalitás orvosi körökben is ha nem tudják kezelni a helyzetet...mégha nem is pszichológus vénával vannak jelen egy alapvető empátia elvárható lenne ha már emberekkel foglalkoznak...Remélem mind megkapta a Fájzer adagját,egy kis astrával kiegészítve...
2021. szept. 23. 18:30
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

Én is ilyen vagyok egyébként,egy ideje elég durván elkezdett leépülni az érzelem és mentáltestem nagyon érdekes dolog mintha vonnám ki a fizikaimból magam és érzem is,hogy mennem kell mert már nincs itt dolgom pedig öreg sem vagyok talán félidős..aztán tarotban kaptam egy olyan üzenetet teljesen ismeretlentől,hogy "én már felülre vagyok bekötve" itt még egyengetem ami maradt de már odafentről segítenek,na ezt kapd ki :D

Néni tök jó helyen van..

2021. szept. 23. 18:41
 20/21 A kérdező kommentje:
19-es válaszoló: Ne add fel, nem szabad! Biztos van valami dolgod még itt a földön. Kitartás!
2021. szept. 24. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!