Történt velem egy fura, számomra félelmetes eset. Hogy lehet ez?
Azt hiszem, ezek nem igazán tudatos dolgok. Talán tisztán az ego nélküli lélek maga, vagy felettes én, nem is tudom, hogy nevezhetném, az igaz lelke nyilvánul meg ilyenkor az embernek, amit nem köt a térls az idő. Ez a részünk az, ami a telepatikus üzeneteket is adja-veszi, ez az, ami alvás közben néha testen kívüli élményekben kicsit elkóborol, vagy közös álmokban ki tudja, miféle dimenziókban barangol és az is mind megtörténik és valós, csak máshogyan.
A különös ebben csak az, hogy nem biztos, sőt nagyon valószínű, hogy például az a haldokló, tudatosan nem is volt tisztában azzal, hogy ő elbúcsúzott. Mintha két síkon, két szálon mozogna a lelkünk, egy fizikai, "lebutított" változat és egy teljesebb, de a kettő járhat külön utakon.
Én is ilyen vagyok egyébként,egy ideje elég durván elkezdett leépülni az érzelem és mentáltestem nagyon érdekes dolog mintha vonnám ki a fizikaimból magam és érzem is,hogy mennem kell mert már nincs itt dolgom pedig öreg sem vagyok talán félidős..aztán tarotban kaptam egy olyan üzenetet teljesen ismeretlentől,hogy "én már felülre vagyok bekötve" itt még egyengetem ami maradt de már odafentről segítenek,na ezt kapd ki :D
Néni tök jó helyen van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!