A gyerekek 6-7.éves korig "látják" a másik síkot?
Figyelt kérdés
Elvileg érzékelik, pontosabban látják is a szellemeket és más entitásokat. Valóban igaz, hogy a gyerekek látják a szellemeket? Van tapasztalat?2021. szept. 10. 08:04
11/17 anonim válasza:
Te nem emlékszel 6 éves korod előttre? Én emlékszem és semmi ilyet nem láttam.
13/17 anonim válasza:
12 Ez nem igaz. Én emlékszek hat éves korom előttre, te nem emlékszel rá
14/17 anonim válasza:
Kiakadtak nagyon,megijedtek. De érthető így már ennyi idős fejjel,hogy miért ijedtek meg. Akkor még nem értettem. Nem igazán fogtam fel mi a halál. Én sose voltam teljesen "egyedül".
15/17 anonim válasza:
Kiskoromban a szobámban játszottam anyummal, amikor láttam egy fiatal, kb 30as nő, ahogy az ablaknak dőlve áll és mosolyogva néz minket. Ez a párbeszéd hangzott el köztem és anyum között:
-Csókólom!
-Kinek köszönsz, nincs ott senki!
-De, ott egy néni!
Sajnos annyira régi emlék, az se biztos, hogy tényleg megtörtént, lehet csak álmodtam.
17/17 anonim válasza:
én össze- vissza fostam magam kiskoromban, meet árnyék embereket láttam meg mai napig olyan érzésem van, hogy bizonyos helyeken akasztott emberek vannak vagy valami nagyon magas figyel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!