Vannak itt tisztánérzékelők? Hogy fedeztétek föl a képességeteket? Miben nyilvánul meg?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 10:03
1/8 anonim válasza:
Ez egy agyon érdekes történet végre elmesélhetem köszönöm. Szóval már nem most történt hanem általános iskolában már a reggel is kissé fura volt valahogy éreztem, hogy ez egy különleges nap lesz, kissé későn keltem így reggelire nem volt időm futottam a buszra, hogy elérjem maga az iskolai nap normálisan telt semmi érdekes nem volt benne viszont a gyerek konyhában aznap karbantartás volt így sem ebéd sem pedig uzsonna nem jutott nekünk de még tízórai se amiről elfeledkeztem így eléggé keserves volt a napom végig korgott gyomrom, de szerencsére anyukám szerencsére 4-re értem jött és akkor mondtam neki, hogy anyu tisztán érzem, hogy éhes vagyok és azóta is mindig mikor sietős a napom és nem tudok enni mindig tisztán érzem az éhséget és szomjúságot is (ez egy másik történet mikor elfelejtettem vizet vinni egy erdei túrára)
2/8 anonim válasza:
Amikor ezekkel a dolgokkal kezdtem foglalkozni.
Szoktam látni dolgokat a túlvilágról, meg ilyesmi. Telepátia is működik, de azt nem annyira csípem.
3/8 anonim válasza:
#1 hátborzongató történet! #2 Én néha levitálni szoktam, de annyira nem fun, szóval csak pár percet, hamar unalmas lesz. A teleportálás sokkal királyabb, csak ahhoz meg nyuszikat kell gyilkolászni, azt se szeretem annyira mert olyan kis cukik.
4/8 anonim válasza:
Érzem a velem kapcsolatba kerülő emberek gondolatait és az érzelmeiket. Látom az aurájukat, az életerejüket és azt is ha démon van rajtuk.
Kiskoromban fedeztem fel a képességet amikor a nagymamám nővére nagyon beteg volt és elmentünk meglátogatni. Azt kérdeztem, mama ki az a bácsi a sarokban? Kiderült ők nem látták, csak én. Ahogy nőttem a képességem egyre erősebb lett. Néha már tehernek érzem.
5/8 anonim válasza:
Mindig is jó elemző voltam. Ez ment addig, amíg ránézésre mentek az elemzések. Szépen lassna beúszott a képbe egy érzés, ami ugyan azt az eredményt hozta, mint az elemzés. Ezt is kierősítettem, amíg már kéoes voltam belenézni időn és téren keresztül bármi elméjébe, létébe.
6/8 anonim válasza:
A pszichiáter hallgatóknak a GYIK egy aranybánya.
7/8 anonim válasza:
Szia 6-os!
Leesett a szappanon, már nehezen hajolok, felvennéd nekem?Józsi bácsi 64F
8/8 anonim válasza:
Szia 7-es! Mi történt szappanon józsika? Doktor bácsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!