Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy démon csapódot...

Lehetséges hogy démon csapódott hozzám régen?

Figyelt kérdés
kb 7 éves korom óra érzékelek furcsa,ijesztő dolgokat.például nagyon régen jöttem haza és a lépcsőház legfelső szintjén láttam egy alakot,mire felértem nem volt ott senki.Aztán pár évvel később mikor aludni akartam volna láttam ugyanazt az "alakot" mellettem.Elég ijesztő volt.Rá pár évre anyuék temetésre mentek és én lementem a barátnőmmel az udvarra.(onnan pont rálehet látni a házunkra)Láttam hogy fel van kapcsolva a villany azt hittem hazajöttek.Felmentem ,nem volt otthon senki,lekapcsoltam.Vissza mentem az udvarra játszottunk megint láttam hogy fel van kapcsolva a villany megint lekapcsoltam itt már kicsit féltünk.aztán megint mikor lent voltunk újból láttam hogy ég a villany.És most pár napja pedig felénekeltem egy dalt a gépre és mikor visszahallgattam halottam hogy a nevemet mondják.Újra visszajátszottam,és újra halottam.Annyira megijedtem hogy reflexből az ágyba futottam.Néha pedig hangokat hallok és úgy érzem mintha valaki vagy valami figyelne. Bocsi hogy hosszúra sikerült elakartam mindent mesélni pontosan.
2010. aug. 21. 17:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Elnézést, lemaradt a vége...

Szóval, lehetséges, hogy szellem csapódott hozzád, de ki tudja. Én hinni akarok a szellemekben, de nem tudok - viszont nem is cáfolom jelenlétüket, hisz nincs bizonyítékunk semmire.

Amiket elmondtál azok alapján nem akar neked ártani. Gondoltál már arra, hogy esetleg egy hozzátartozód szelleme? Vagy hogy csak figyelmeztetni akar téged valamire?

2011. márc. 7. 13:27
 32/32 A kérdező kommentje:
a nevelőapámnak meghalt 11 éve a lánya.Utána ismerkedett meg velünk
2011. márc. 15. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!