Lehetséges hogy démon csapódott hozzám régen?
Én hiszek a szellemekben, meg az ilyen természetfeletti dolgokban. Szerintem itt nem skizofrén dolog áll a háttérben, hanem tényleg történhetett valami. Amikor a nevedet hallottad akkor női vagy férfi hang volt? Félelmetes volt az a hang vagy csak megijedtél hogy ez történt és ezért ugrottál egyből az ágyba?
De mondjuk az is meglehet, hogy nyitva maradt a "harmadik szemed" amivel láthatod a szellemeket... sőt ráadásul hat vagy hét éves korig látnak a gyerekek ilyen dolgokat a "harmadik szemmel" azután vagy becsukódik vagy nem. Meglehet, hogy neked nem csukódott be és ezért történik az hogy látsz valakit, vagy csak érzed a közelségét.
Amikor azt érzed hogy valaki figyel akkor mit érzel? Félelmet, vagy viszonylag nyugodt vagy?
Amikor láttad az alakot melletted, a kinézete volt ilyesztő?
Nem okoskodónak akarok tűnni, vagy ilyesmi, csak ezek sztem számítanak h mit h éltél vagy élsz át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!