Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy démon csapódot...

Lehetséges hogy démon csapódott hozzám régen?

Figyelt kérdés
kb 7 éves korom óra érzékelek furcsa,ijesztő dolgokat.például nagyon régen jöttem haza és a lépcsőház legfelső szintjén láttam egy alakot,mire felértem nem volt ott senki.Aztán pár évvel később mikor aludni akartam volna láttam ugyanazt az "alakot" mellettem.Elég ijesztő volt.Rá pár évre anyuék temetésre mentek és én lementem a barátnőmmel az udvarra.(onnan pont rálehet látni a házunkra)Láttam hogy fel van kapcsolva a villany azt hittem hazajöttek.Felmentem ,nem volt otthon senki,lekapcsoltam.Vissza mentem az udvarra játszottunk megint láttam hogy fel van kapcsolva a villany megint lekapcsoltam itt már kicsit féltünk.aztán megint mikor lent voltunk újból láttam hogy ég a villany.És most pár napja pedig felénekeltem egy dalt a gépre és mikor visszahallgattam halottam hogy a nevemet mondják.Újra visszajátszottam,és újra halottam.Annyira megijedtem hogy reflexből az ágyba futottam.Néha pedig hangokat hallok és úgy érzem mintha valaki vagy valami figyelne. Bocsi hogy hosszúra sikerült elakartam mindent mesélni pontosan.
2010. aug. 21. 17:35
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
86%
Nekem is volt ilyen 10 éves koromig egy embert láttam mindig és hangokat hallotam jártam vele pszichologikushoz de nem segitett a kezelése. Egynap növérem haza állított egy jóssal vagy mivel és ő elkergette mondjuk én nem hiszek a jósokba de az tény hogy azota nem láttam azt az embert és nem hallotam a hangokat
2010. aug. 21. 20:27
 12/32 anonim ***** válasza:
Érdekes. Mint mondtam nekem se akkor se most semmilyen bajom nem volt, nincs.
2010. aug. 21. 20:36
 13/32 A kérdező kommentje:
semmi bajom nincs=) nem vagyok skizofrén sem xd egy sötét alak nem láttam semmit csak egy sötét alakot
2010. aug. 21. 21:47
 14/32 anonim ***** válasza:
Ha megvan még az a hangfelvétel, ha lehet mindenképp töltsd fel pl: rapidshare.com -ra.
2010. aug. 22. 08:41
 15/32 A kérdező kommentje:
a Hangfelvétel már nincs meg mert mikor megijedtem kinyomtam a gépet és elveszett.
2010. aug. 22. 11:52
 16/32 anonim válasza:

Én hiszek a szellemekben, meg az ilyen természetfeletti dolgokban. Szerintem itt nem skizofrén dolog áll a háttérben, hanem tényleg történhetett valami. Amikor a nevedet hallottad akkor női vagy férfi hang volt? Félelmetes volt az a hang vagy csak megijedtél hogy ez történt és ezért ugrottál egyből az ágyba?

De mondjuk az is meglehet, hogy nyitva maradt a "harmadik szemed" amivel láthatod a szellemeket... sőt ráadásul hat vagy hét éves korig látnak a gyerekek ilyen dolgokat a "harmadik szemmel" azután vagy becsukódik vagy nem. Meglehet, hogy neked nem csukódott be és ezért történik az hogy látsz valakit, vagy csak érzed a közelségét.

Amikor azt érzed hogy valaki figyel akkor mit érzel? Félelmet, vagy viszonylag nyugodt vagy?

Amikor láttad az alakot melletted, a kinézete volt ilyesztő?

Nem okoskodónak akarok tűnni, vagy ilyesmi, csak ezek sztem számítanak h mit h éltél vagy élsz át :)

2010. aug. 22. 12:51
 17/32 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább egy női hang de nem erőteljesen hallottam inkább mintha suttogott volna.És nem a hangtól magától ijedtem meg hanem attól az egésztől.Érzek valami furcsát a levegőben ha itt van nem tudom megmagyarázni mit de érzem,nem félek tőle csak furcsa
2010. aug. 22. 14:55
 18/32 A kérdező kommentje:
egyébként azt a furcsa érzést általában a szobámban érzem máshol nem érzetem még
2010. aug. 22. 14:57
 19/32 anonim ***** válasza:
47%
Paranormal Activityt néztél csillagom? ... -.-"
2010. aug. 22. 21:44
 20/32 anonim ***** válasza:
mi köze van ehhez a paranormal activity-nek?
2010. aug. 23. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!