Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy démon csapódot...

Lehetséges hogy démon csapódott hozzám régen?

Figyelt kérdés
kb 7 éves korom óra érzékelek furcsa,ijesztő dolgokat.például nagyon régen jöttem haza és a lépcsőház legfelső szintjén láttam egy alakot,mire felértem nem volt ott senki.Aztán pár évvel később mikor aludni akartam volna láttam ugyanazt az "alakot" mellettem.Elég ijesztő volt.Rá pár évre anyuék temetésre mentek és én lementem a barátnőmmel az udvarra.(onnan pont rálehet látni a házunkra)Láttam hogy fel van kapcsolva a villany azt hittem hazajöttek.Felmentem ,nem volt otthon senki,lekapcsoltam.Vissza mentem az udvarra játszottunk megint láttam hogy fel van kapcsolva a villany megint lekapcsoltam itt már kicsit féltünk.aztán megint mikor lent voltunk újból láttam hogy ég a villany.És most pár napja pedig felénekeltem egy dalt a gépre és mikor visszahallgattam halottam hogy a nevemet mondják.Újra visszajátszottam,és újra halottam.Annyira megijedtem hogy reflexből az ágyba futottam.Néha pedig hangokat hallok és úgy érzem mintha valaki vagy valami figyelne. Bocsi hogy hosszúra sikerült elakartam mindent mesélni pontosan.
2010. aug. 21. 17:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Pár jelenetet szépen átvett.
2010. aug. 23. 17:50
 22/32 A kérdező kommentje:
Mivan?? most ez miért kell elhülyéskedni? Ezek tényleg megtörténtek velem. de nem szükséges elhinni..
2010. aug. 23. 21:08
 23/32 anonim válasza:
hellotok en naon is hiszek ezekben a dolgokban hiszen korulottunk vannak.nem tudom h ismeritek -eAnneliese Michel tortenetet ha nem nezzetek utana: [link]
2010. aug. 26. 20:41
 24/32 anonim ***** válasza:
ezt az Anneliese dolgot kár volt felhozni mert most ilyen háború fog itt kezdődni hogy tényleg ördög szállt belé vagy csak skizofrén volt, hát szal ja.xD
2010. aug. 27. 10:18
 25/32 anonim ***** válasza:
FAKE
2010. szept. 18. 10:07
 26/32 anonim válasza:
én mikor kicsi voltam,akkor mindig egy póni mászkált a házba (félek a lovaktól :D) és még szarva is volt.de mama elvitt pszichológushoz és a lényeg annyi,hogy csak én képzelődtem. az ilyenek az agy szüleményei
2010. okt. 10. 10:10
 27/32 anonim ***** válasza:

szerintem is FAKE

hirtelen eltunt az az allitolagos hangfelvetel.az egyetlen dolog ami megmaradt az a kerdezo kepzeloereje

2010. okt. 19. 14:45
 28/32 A kérdező kommentje:
Azért mert mikor megijedtem kinyomtam a gépet.Miért írnék le ilyet hülyeségből?
2010. okt. 19. 20:01
 29/32 anonim ***** válasza:

kedves kerdezo.

sokan szoktak ezen az oldalon hulyesegbol irogatni,ezt jol jegyezd meg,mig semmi bizonyitek nincs a szavadon kivul nem tul sokan fognak neked hinni

2010. okt. 21. 22:28
 30/32 anonim ***** válasza:

Először is szeretném megjegyezni, hogy ez nem skizofrénia. A skizofréniát sokkal komplexebb tünetegyüttesek alkotják, és sokáig tart diagnosztizálni. És a skizofréniát egyébként gyakran keveverik a tudathasadással...

És hogy szellem vagy démon-e? Ki

2011. márc. 7. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!