Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy démon csapódot...

Lehetséges hogy démon csapódott hozzám régen?

Figyelt kérdés
kb 7 éves korom óra érzékelek furcsa,ijesztő dolgokat.például nagyon régen jöttem haza és a lépcsőház legfelső szintjén láttam egy alakot,mire felértem nem volt ott senki.Aztán pár évvel később mikor aludni akartam volna láttam ugyanazt az "alakot" mellettem.Elég ijesztő volt.Rá pár évre anyuék temetésre mentek és én lementem a barátnőmmel az udvarra.(onnan pont rálehet látni a házunkra)Láttam hogy fel van kapcsolva a villany azt hittem hazajöttek.Felmentem ,nem volt otthon senki,lekapcsoltam.Vissza mentem az udvarra játszottunk megint láttam hogy fel van kapcsolva a villany megint lekapcsoltam itt már kicsit féltünk.aztán megint mikor lent voltunk újból láttam hogy ég a villany.És most pár napja pedig felénekeltem egy dalt a gépre és mikor visszahallgattam halottam hogy a nevemet mondják.Újra visszajátszottam,és újra halottam.Annyira megijedtem hogy reflexből az ágyba futottam.Néha pedig hangokat hallok és úgy érzem mintha valaki vagy valami figyelne. Bocsi hogy hosszúra sikerült elakartam mindent mesélni pontosan.
2010. aug. 21. 17:35
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
85%
Huh... én nem hiszek a szellemekben, de ez elég félelmetes... Nekem főleg az a hang a fura, hogy a nevedet hallottad a felvételen. Nem tudnád esetleg elküldeni nekünk, ha megvan? (Vagyis feltölteni egy letöltős oldalra, és itt közzétenni.)
2010. aug. 21. 17:44
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg félelmetes lehet
2010. aug. 21. 17:52
 3/32 anonim ***** válasza:
40%
Skizofrén vagy.Azt ajánlom mielőbb keress fel egy pszichiátert,aki tudja gyógyítani a hangokat,téveszméket,és érzéki csalódásokat.
2010. aug. 21. 17:53
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
tényleg küldd el nekünk.hátha tudunk valamit mondani rá..
2010. aug. 21. 17:55
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
uuh.. ez tényleg durva sajnos velem is mostanában ilyenek történnek.. mindenfélét látok. .tnap előtt láttam egy fehér ruhás embert felém közeledni de a saját szobámba volt ez és csak én voltam ott.. már pár hete nem alszok ezektől normálisan.. már az is eszembe jutott hogy skrizofén vagyok vagy miixD de hangokat nem hallok meg ilyeneket hanem csak látok.. legalább tudom hogy nem csak velem van ez:S kicsit megnyugtató..xD
2010. aug. 21. 18:08
 6/32 zsana1495 válasza:
100%
bár még soha nem láttam, hiszek a természetfelettiben. és azon már meg sem lepődök hogy azt mondták skizofrén vagy. ki tudja hányan vannak olyanok, akik tényleg látnak valamit, és senki nem hisz nekik... de a többsége biztos megőrült. am. fogalmam sincs, hogy démon csapódott-e hozzád, avagy sem, csak gondoltam írok:)
2010. aug. 21. 18:45
 7/32 anonim ***** válasza:
83%
Velem is volt ilyen. A mellettünk lévő erdőben egyszer láttam egy szellemet, meg a szobám ajtaján is benézett. Egyszre éjjel kinyílt az ablak, pedig be volt csukva, meg valaki gitározott is nekem az éjszaka közepén a szobámba. És elmentem szakemberhez, és minden jó lett :) már nem látok szellemeket, és megmagyarázhatatlan dolgok sem történnek velem.
2010. aug. 21. 18:49
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Én kisgyerekként láttam egy fazont mászkálni a lakásunkban. Semmi bajom nem volt és nincs. Na meg egyszer a halott nagyapámat. De aztán az is benne van, hogy lehet, hogy ezeket csak az agy találja ki.
2010. aug. 21. 19:21
 9/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom,démon lehetett-e,vagy szellem.Hogy nézett ki az az alak?

Ez még nem skizofrénia...

2010. aug. 21. 19:29
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mint egy átlagos ember. Az öltözéke kissé lepukkant volt. Egy ideig csak szimplán láttam, aztán az egyik este mikor aludtam felébredtem, akkor is ugyan úgy mászkált, majd rámnézett és csinált egy "psszt" az ujjával, mint ahogy mi, emberek is szoktuk. Bebújtam a paplan alá. Úgy leizzadtam, hogy utána kimentem a konyhába inni. Úgy van a konyhánk, hogy a folyosó végén van jobbra, és ahogy bemész pont szemben van az ablak. Az ablakból bejövő fény miatt láttam a fazon "körvonalát", és újból "psszt"-ezett. Elkezdtem torkom szakadtából üvölteni, anyukámék kirohantak de nem volt ott semmi. Azóta nem láttam. Meg mint mondtam egyszer láttam a nagyapámat a kedvenc ruhájában a kertünkben. Mentem a kert végébe, megláttam. Ő háttal volt nekem. Megszólítottam, hátrafordult, rámmosolygott, majd mikor elkezdtem felé futni hirtelen eltűnt.

Lehet hogy csak az emberi agy szórakozik ilyenkor, de elég fura volt mind a kettő. Én személy szerint ufókban olyan szinten hiszek, hogy rajtunk kívül biztos van élet, szellemekben pedig csak szimplán próbálok.

2010. aug. 21. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!