Szorongásos pánikfobiám van. Mit csináljak hogy ne parázzak mindenen?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 21:49
1/10 anonim válasza:
Sétálj! Nem vicc. Gyönyörű nyári idő van, öltözz fel szépen, legyél csinos és legyél kinn a levegőn minimum 2 órát. Menj el valahová, ahová kedved van, de menj közben valami zöld helyre is: folyópart, sétány, park stb..A levegő, napfény, kintlét csodákat tesz. Igyál sok vizet, teát, vitaminitalt, ha jön a roham. Ugyanolyan pánikbeteg vagyok, mint te. Segít, kitartást!
2/10 anonim válasza:
Menj el dolgozni és akkor nem lesz időd ilyeneken gondolkozni.
4/10 anonim válasza:
Hát, valamit k.va gyorsan kezdj vele, gondolom nem két napja jött elő, hanem már egy jó ideje. Minél hamarabb kérsz segítséget pszichológustól, annál hosszabb lesz a normális, boldogabb életed.
5/10 anonim válasza:
Ez sajnos gyakori betegség ebben a rohanó stresszes világban. Már sokszor feltettek itt is hasonló kérdéseket. Olvasd el amit az alábbi linken leírtak válasznak, és remélem neked is segíteni fog a gyógyulásban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
6/10 nagybotos válasza:
A pszihiáter az ELTÉN tanult. aPSZIHO-TERAPEUTA : ORVOS, SZAKORVOS, ÉS EGY BŐ KÉT ÉVES U.N. SAJÁT ANALÍZISEN KELL RÉSZTVEGYEN, HOGY KÉPESÍTÉST NYERJEN ehhez AZ EMBEREKEN VÉGZETT MUNKÁHOZ. Ne spórolj! mély terápia kell ide. De MEGGYÓGYÍT! ha kéred egy igen jót ismerek. Együttérző!
Üdv!Czoch Andor
7/10 anonim válasza:
Meditálj. Tanulj meg meditálni. Az segîteni fog.
8/10 anonim válasza:
Ki az az idióta aki mindenkit lepontozott?
9/10 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam pontozni. A válaszokat köszönöm. Para pszihologust nem tudtam találni sajnos.
2020. jún. 21. 06:58
10/10 anonim válasza:
Plusz: ZACSKÓ!!! Zacskóba lélegezz ki-be, ha jön a roham. Segít! #1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!