Vannak it olyan személyek akiknek valamilyen halálközeli élmény megváltoztatta látáskörét vagy az életét?
Figyelt kérdés
tehát olyan emberekre várok akiknek volt halálközeli élménye milyen is volt mikor hol hogyan és hogy meg e változtak s személyiségük???2020. márc. 2. 19:42
21/28 anonim válasza:
Na mit mondtam? Mindkettő kretén leírt egy példát a halálfélelemre, és nem sikerült definiálni a halált.
22/28 A kérdező kommentje:
de én tudom definiálni hisz velem is megt=ortént és mindent tudok ebben kapcsolatosan
2020. márc. 3. 16:56
23/28 anonim válasza:
Én is írtam, hogy a kérdező hamarosan elkepesztő baromsággal fog előállni. De akkor tudod mit kérdező. Ha már ennyire parázol a haláltól mondok neked valamit. Azért nyitottam meg, mert van némi személyes tapasztalatom, ami nem egy drogos vízió. Utolsó emlék, hogy felakadnak a szemeim. Utána az, hogy ütik a mellkasom és élesztenek újra. Közte tudod mi volt. Semmi. Zéró. Elment a tudat, leállt a szív, haldoklott az agy. Semmi nem volt. Remélem feldobtam a napod.
24/28 A kérdező kommentje:
de halál után mikor én meghalgattam egy frekvenciát neve tesztoszterone és majd szétt durrantaka heréim rendes állati bőröm volt majd egszer csak megvakultam egy pillanatra és mint ha kiment volan a biztosíték és az árnyékom erősödött volna fel rendesen árnyékom felerősöd=ott akkor volt egy másik régebben sokat tonráztam és szedtem mellette egy gyoygszert neve haptaminol és usztam eggset olyan gyorsan usztam hogy esgzercsak egy gömb jelent meg eléottem és bekapcsolodott a kedvenc zeném majd mikor kimentem a medencéből kimondtam hogy téridő dimenzió
2020. márc. 3. 17:08
25/28 anonim válasza:
Irdatlan nagy baj van a fejedben. Irdatlan.
26/28 A kérdező kommentje:
majd ha nekd is apád kést tett volan nyakadhoz plusz ugyanzaokat áttélted volan mint a gyilkosok plusz megjártad volan a poklok poklát akkor nekd is baj lenne a ffejedben
2020. márc. 3. 18:21
28/28 A kérdező kommentje:
az nem vagyok
2020. márc. 4. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!