Vannak it olyan személyek akiknek valamilyen halálközeli élmény megváltoztatta látáskörét vagy az életét?
Halálközeli élmény, hogy életemben meghaltam, és felismertem, hogy nincs halál?
Képes vagy erre te is, ha feloldod a személyiségedet. A személy fél, a személy hiszi, hogy van halál, a személy hiszi magát embernek.
Az előbb mondtam, hogy nincs halál. Nincs halál előtt, nincs halál után, ahogy nincs élet előtt, élet után sem.
Magad is megbizonyosodhatsz erről, ha még életedben megszabadulsz a személyiségedtől, ami meghal a halál következtében. A személyiséged meghal, de te, aki a személyiségnek hiszi magát, nem.
De meghaltam. Az, ami meghallhatott belőlem, az meghalt. Ami maradt, az pedig halhatatlan. Magad is megbizonyosodhatsz a halál illúziójáról, ha megszabadulsz mindentől, ami valójában nem te vagy. Old fel az egós elmét. Az egós elmével való azonosulás hiteti el veled, hogy te egy múló emberi lény vagy, és hogy létezik halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!