Próbáltatok már valamilyen drogot? Ha igen mit? És milyen volt? Megváltoztatta a drogokhoz való viszonyulásotokat az élmény vagy nem volt különösebb hatással rátok?
Miért unalmas, semmis témára kérdezel?
Erős tudatemelő növényekre, gombákra, magokra kéne rákérdezz.
Nagyon kevés drog van ami igazi életet gyökeresen megváltoztató hatással tud szolgálni.
Míg ez fordítva van természetbeli dolgoknál.
Én mindig kíváncsi alkat voltam, kb 10 évvel ezelőtt, egyik nyáron, ki is próbáltam elég sok mindent (ecstasy, speed, kokain, hasis/fű, gomba, LSD - külön-külön persze). Érdekes élmény volt majdnem az összes, de azóta az egy alkalom óta nem nyúltam ezekhez. Kivéve két dolgot - az egyetemi éveim alatt időnként belefutottam haverok által egy spangliba (nem tudom hányszor, de párhavonta előfordult buliban), ill. gombáztam az elmúlt 10 évben kétszer. Nem volt nagy hatással, nem lettem drogos, ill. előtte sem rettegtem ezektől a szerektől, ezután sem. Nem nekem valók, ennyi.
Persze ez is még a dizájnerdrogok előtti korszakban volt, manapság kipróbálni sem mernék semmit, mert nem lehet tudni, milyen kotyvalék van benne és hogyan fog rám hatni. A ténylegesen kemény drogokat (mint a heroin vagy a PCP) pedig ki sem akartam sosem próbálni, nem is bánom, hogy kimaradtak.
Igen és megváltoztatta.
Red Vixen: a drog szó simán alkalmazható a természeti dolgokra is. Nekem a gyógynövényes könyveben drognak nevezik az összes növényt, ami valahogy hat az emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!