Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek milyen lufis élménye volt?

Kinek milyen lufis élménye volt?

Figyelt kérdés
lufi felfújás lufikal kapcsolatos dolgokal.

2016. máj. 23. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Kb 5-6 eves lehettem es nem hittem el anyamnak, hogy ha elengedem a heliumos lufit akkor elszall. Hat elszallt. XD
2016. máj. 23. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Egy időben olvasgattam egy honlapot, ahol mindenfélét lehetett kérdezni, és volt ott egy rezidens kettyós, aki hetente feltett lufival kapcsolatos kérdéseket, majd a válaszadókat privátban zaklatta és bevallotta, hogy neki ez a fétise, lufikra, lufit fújó nőkre gerjed. Szürreális élmény volt a privátját olvasni, nem is válaszoltam..
2016. máj. 23. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Felfújtam egy lufit de Hapci kiszúrta. :(
2016. máj. 23. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Hélium - megváltozott hang
2016. máj. 24. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Megkerdezi milyen lufis elmenyunk volt erre lepontoz mindenkit. 😁
2016. máj. 24. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasast ugrottam egy lufikkal teli ágyba :D aztán ráültem egyre de úgy igazán lendületből, nagyot szólt:D
2016. máj. 26. 23:58
 7/7 anonim válasza:

Lufi árús vagyok, és imádom hogy az emberek örűlnek neki. Nekem az utolsó emlékem amég láttam, 1 nagy kék lufi volt az ágy fölött. Feleségem máig fúj nekem szép nagy lufit, és utána mindíg megkérdezi: Elég nagy? fújjam még? Jó lesz így?

A lufi fétissel nincs baj, ha ezt valaki helyén kezeli. Megvannak erre a megfelelő helyek ahol ennek érvényt adhat, de ezzel zaklatni másokat csak úgy nem illik, mint szexuális ajánlaotokat tenni bárkinek is.

2016. okt. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!