Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek mi volt a legkellemetlen...

Kinek mi volt a legkellemetlenebb vagy legkínosabb élménye az életében?

Figyelt kérdés
Vagy ha voltatok egy kellemetlen sztorinak a szemtanúja az is jó! Nekem az hogy meghívtak egy baráti társaságban és büdös volt a lában..

2014. jan. 5. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Uf, hát nekem rengeteg volt! :D Egyszer majdnem befOstam a buszon.
2014. jan. 5. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt már jó pár, az egyik az hogy a barátnőm apja akkor jött be mikor kicsit simogattuk egymás kezét a barátnőmmel és én ijedtemben leestem az ágyról... Azóta is nehezen beszélek vele, tuti leszbinek tart...
2014. jan. 5. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is buszos sztorijaim vannak.

Az egyikben én voltam a főszereplő,majdnem lehánytam a buszsofőrt,de visszanyeltem pfhuuu még rossz is visszagondolni rá :-D

A másik is hányós.Jöttük haza buliból és az egyik csávó totál kész volt.Leghátul ültünk.Ő meg behányt és folyt előre a cucc,na gondolhatod.... :-D gyorsan le is szálltunk csak sajnos kellett 5 km-t gyalogolnunk.Mondjuk addigra ki is józanodott majdnem csóri csávó :-D

És igazából van még egy jó pár...

2014. jan. 5. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Gimiben évnyitó után ünneplőben jöttem haza és már nagyon kellett mennem a wc-re már a kaput pont nyitottam ki amikor nem bírtam tovább és összefostam magam. :D Szerencsére még nemvolt itthon senki. Van egy haverom akinek jóval több ettől még viccesebb és kínosabb wc-s történetei vannak.
2014. jan. 5. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
12 éves voltam, egész nap tartogattam a pisit, pedig lett volna lehetőségem elmenni...amikor este hazaértem, rohantam volna a wécére, de az ajtó előtt összepisiltem magam:DDD És ha ez nem elég, sikerült bejutnom és gyorsan ráültem a wécére, persze gatyában és az egész előszoba pisis lett:DDD Szerencsére senki nem volt otthon:D
2014. jan. 5. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Amikor nagyon kicsi voltam akkor a bolt előtt összehugyoztam magam xD

egy doboz fagyi az orromon ömlött ki egy vendégségben :D amikor egy buliban voltam a trambulinon összehánytam magam

A suliban a 4. Emeleten megbptlottam és a földszintig gurultam a lépcsőn sokan voltak röhögve mentek segíteni beszakadt a fejem és szanaszét törtem magam de legalább nagyobb bajom nem lett

Meg még egy csomó más :d

2015. aug. 9. 13:33
 7/8 Jojomojo ***** válasza:

Jó régi kérdés, de azért válaszolok.k

Amikor a debreceni barcraftban 1 liter sör után kibőgtem a belemet xddd 21F

2019. aug. 27. 18:44
 8/8 anonim válasza:
48%
Kellemetlennek kellemetlen volt de már csak röhögünk rajta a haverokkal. Szóval történt egyszer hogy buli után kotta részegen kitaláltuk hogy átsétálunk fél városon (Pécs) és mekizünk egyet. Ez volt olyan hajnali 3 fele. Odaértünk és mivel csak drive volt ott rendeltem én aki a leghullább volt. Odatámaszkodtam az ablakba és amint fizettem volna behánytam oda xd
2020. okt. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!