Legkínosabb dolog amit eddig életedben csináltál?
Húúúhaaa melyik?:D
pl: egyszer 3.ban bepisiltem az osztály szeme láttára az utcán.
Egyszer 7.ben tesin ismét az osztály szeme láttára estem el a saját lábamba, elég kínos volt az is.
Egyszer a legjobb barátom előtt csókolt meg egy srác, aztán nem akart elengedni én meg tökön rúgtam. Szerintem az is elég gáz volt:D
De a legkínosabb akkor is az volt, mikor fehérneműben kirohantam a nappaliban, mert azt hittem, hogy csak anyám van otthon. Egy pólómat kerestem, siettem, aztán kirohantam, hogy "anyu, hol van a fekete pólóm?" és apám meg pár munkatársa ott álltak velem szemben... Soha nem felejtem el. Még most is elvörösödök ha csak rágondolok:D
nyáron marokmarcsa, ráseránts, makiverem volt a fiúöltözőben, a strandon.
azóta is szemlesütve köszönünk egymásnak.
8as
ilyen csávó nálunk is volt:)
úgy kezdődött h a csávó látom erőlködik, a nyakán az ér kifeszült.
de semmi, majd vmi halk hang jött ki belőle, és egyre jobban emelkedett, amikor már olyan 30 centire fel volt emelkedve a székből, egy nagy robajt hallottunk és mindenki odafigyelt.
a tanár utána kizavart mindenkit, és az óra elmaradt.
a szerencsétlen utána az ő óráján mindig az ajtó mellé kellett h üljön, de ezután soha nem volt ilyen.
Egyszer 8-os voltam és véletlenül kezet fogtam egy öreg nénivel, mert azt hittem férfi. uhhhh. atána meg elszaladtam.
Meg volt h valaki kérdezett valamit, csak nem mondom el mit és válaszoltam is rá. Csak az volt a baj, h nem engem kérdeztek. $ XD
És még ezt nem hagyhatom ki, nem velem trtént, hanem a leghülyébb ismerősöm beszart egy üveg kóláért. uhhhh o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!