Legkínosabb dolog amit eddig életedben csináltál?
Az én barátnőm cikis helyzetét írnám le,egyik alkalommal a szexet az arcán fejeztük be.Nemsokkal utána ment busszal valahova,az anyja is ment vele a megállóba várták a buszt,ekkor az anyja mondja neki van valami a nyakadon, a rászáradt cucc volt,erre mint minden anya megnyálazta az ujját
ès elkezdte ledörzsölni a rászáradt cuccot,persze nem jött le egyből ezért újabb nyálazás,dörzsi,mígnem lejött. Mesélte otthon mikor hazajött jót nevettünk rajta :))

1. Házibulin kevertem a piát és a legjobb barátom lakásának szőnyegére okádtam, de jutott a székre, asztalra, ágyra is. Egy pillanat alatt jött, nem volt idő a vécére futni. Soka többé nem mehettem hozzájuk, bár nem vesztünk össze, lakáson kívül találkoztunk, elmentünk helyekre, strandra stb., csak oda nem mehettem és a párja teljesen lenézett engem örökre.
2. A másik, hogy összevesztem a párommal és veszekedtem a lépcsőházban is és összecsődült az egész ház, rendőrt akartak hívni. Volt, aki nem köszönt többet.
Rossz fényviszonyok, poros szemüveg megtették a hatásukat.Egyszer ráripakodtam egy idegen emberre:
- Jössz már? Meddig totojászol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!