Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismertek valakit, akinek volt...

Ismertek valakit, akinek volt ún. halálközeli élménye?

Figyelt kérdés

2014. szept. 16. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy szép kis balesetünk. Mit akarsz kérdezni? Alagút a fény végén meg ilyesmi nem volt:D
2014. szept. 16. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagymamám mesélte, hogy érezte, ahogy elhagyja a lelke a testét. Nagyon beteg volt szegény, de akkor még visszajött. A következőnél nem.
2014. szept. 16. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Néztem kifelé a nyitott ablakon, hátulról véletlenül meglökött a srác mert nem figyelt oda és majdnem kiestem a 3.-ró, de utolsó pillanatban elkapták a lábam és visszahúztak.Enyhén szólva bef*stam abban a pillanatban.
2014. szept. 16. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Majdnem megfulladtam. Hát... Megfordult a fejemben hogy kb még fél percig fogok élni. (meg az is, milyen hülye helyzetben fognak megtalálni) Máson gondolkozni nem volt idő.

Azért durva volt. Utána vagy 20-30 percig ültem reszketve és sírva a szoba közepén a szőnyegen.

2014. szept. 16. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Volt egy balesetünk, felborultunk autóval, láttam kívülről ahogy oldalasan lógok az autóban, a biztonsági öv tart, fejem tiszta vér.

Valszeg azért nem lett bajom, mert ösztönösen felrántottam a kezem a fejem köré, így csak a kezem sérült meg (teljesen lenn volt az ablak).

2014. szept. 17. 09:30
 6/8 anonim válasza:
Mitől állt meg a szíved ha csak a kezed sérült?
2014. nov. 21. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:

nem állt meg a szívem, de azt mondják, ilyen helyzetben (mikor nem sokon múlik a dolog), a lélek kiszáll a testből, hogy ne élje át a halál traumáját.

Én is csak olvastam

2014. nov. 22. 09:48
 8/8 anonim válasza:
nekem már volt 1cer
2015. ápr. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!