Szellem, poltergeist, saját magam generáltam esetleg? (élmény)
Tényleg hihetetlen egy történet.
Viszont ha így történt ahogy írod, akkor valami tényleg lehetett ott.
Mennyire régi az a ház ahol ez történt?
Amikor nagyim meghalt,rá egy hétre minden éjjel arra ébredtem,hogy a hálószobám díszkivilágításban van.Az érzékelős kapcsoló feltekerte magát,először azt hittem bedöglött,de mindig éjjel ugyanabban az időpontban lehetetlen.Amikor letekertem és visszafeküdtem 10 perc múlva újra világos volt és ez ment órákig...a 3. napon amikor háborogva és anyázva odamásztam a kapcsolóig hirtelen megcsapott nagyim jellegzetes illata és "légköre" azonnal magamhoz tértem,ott állt előttem 10 centire és még aztis megéreztem,hogy közben engem néz,dühös,türelmetlen és vár...Ez teljesen komoly,akkor azt hittem kiugrok az ablakon..gondolom jelezni akarta,hogy jól van,menne már...utána soha többé nem tekergette magát a kapcsoló...
Csak eszembe jutott,ez volt az első paraeset ami felkeltette a figyelmem,de ez már 18 éve volt,azóta én is találkoztam saját gyártású pszichikus kivetítéssel,vagy bevonzottam egy hasonló energiájú entitást,esetleg mindkettő,de a te esetedben inkább szellemre van nagyobb esély..
"A kétezres évek második felében "
Nem akarod kötekedni de nem inkább a kétezertizes évek első felében? A kétezres évek második fele az kétezerötszáz után lesz majd. Most még javában a kétezres évek első felében vagyunk.
Na de visszatérve a tárgyhoz: én pontosítanám az előttem szólók felvetését, hogy szellem volt. Kérdésedben a válasz. Poltergeist (kopogó szellem) lehetett. Mivel kopogást hallottál, meg dübögést.
És ezt nem trollkodásnak szánom egxáltalán. Ezért lett a poltergeist magyar neve kopogó szellem. Mert kopog, zörög.
Köszönöm mindenkinek, lehet akkor tényleg poltergeist volt. De ha igen is többet nem tért vissza. AKkoriban egyébként senki nem halt meg rokonok-család között.
Utolsó: És a kétezres évek az helyes.
Te a század kifejezéssel kevered, hogy pl XXI. század második felében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!